Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, декември ви носи нова любов и вълнуващи емоции!

Скъпи Лъвове, през декември ще трябва да се адаптирате към ситуациите, които са пряк резултат от вашите минали действия. Сътрудничеството с други ще ви помогне да постигнете целите си. Месецът ще бъде много натоварен и ще трябва да намерите време и баланс между семейството и работата.

Ще има конфликт между професионални интереси и семейни проблеми. Трябва да балансирате нещата и да успеете да проявите еднакво внимание и в двете области, справяйки се с различните проблеми, които ще възникнат.

Проблемите, свързани с децата, ще изискват вашето внимание. Опитайте се да бъдете хладнокръвни и да контролирате ситуациите. Трябва да се доверите на инстинктите си, но и на силните си страни. По-късно през месеца ще си възвърнете доброто настроение, оптимизма, бистър ум за мислене и определяне на приоритети.

Вашият трудов живот може да стане изключително важен. Венера транзитира през вашия сектор на работата и здравето, внасяйки хармония на работното място между вас и колегите. Това е много добър момент за работа по творчески проекти. Възможно е дори да започнете служебен роман или също така да срещнете някого, докато тренирате във фитнеса, ходите на йога или се занимавате с подобряване на здравето.

Ще има нови събития в дома ви и те могат да се появят под формата на сделки с недвижими имоти и преместване на ново място или семейни събирания по повод. Може да имате някои здравословни проблеми или да започнете нова програма за грижи за здравето. Избягвайте сладките храни и твърде пикантната диета, в противен случай ще има проблеми с храносмилането.

В любовния ви живот планетите ще ви благоприятстват с положително настроение и ще ви дадат перспектива да намерите нова любов или да обновите забравени чувства. Сатурн дава стабилност на партньорството ви. Дори едно приятелство може да доведе до голяма любов.

Четете още: Скъпи Раци, внимавайте с парите и любовта през декември