Ето какво предвиждат звездите за всеки знак от зодиака на любовния фронт за периода от 30 май до 5 юни.

Овен

Скъпи Овни, очакват ви вълнуващи преживявания през новата седмица. Ще имате време да се видите с любим на сърцето ви човек. Има голяма вероятност стара страст да се разгори отново. Седмицата е благоприятна за срещи и нови запознанства.

Телец

Скъпи Телци, ако искате да срещнете любовта на живота си, ще трябва да излезете от черупката си. Бъдете по-контактни и инициативни. Не влизайте в конфликт с партньора си. Бъдете мили и лъчезарни. Някой може да се влюби в усмивката ви.

Близнаци

Скъпи Близнаци, бъдете по-толерантни и внимателни към партньора си. Не влизайте в спор. Свободните Близнаци имат голям шанс да срещнат човек, който дълбоко да докосне сърцето им. Предстоят ви красиви романтични емоции.

Рак

Скъпи Раци, през новата седмица ще сияете и очаровате всеки, който се доближи до вас.
Достатъчно е само да кажете една дума и целият свят ще бъде в краката ви. Отърсете се от рутината. Сега е моментът да се отдадете на вълнуващи приключения и емоции с любимия човек.



Лъв

Скъпи Лъвове, имате нужда от почивка и приятни преживявания в компанията на любим човек. Дайте си пауза и се заредете с красиви романтични емоции. Вселената ще ви ги даде в изобилие, стига да искате това. Някой силно копнее за вашето присъствие.

Дева

Скъпи Деви, пред предстоящия период ще имате чудесна възможност за ново романтично запознанство, което може да прерасне в романтична връзка. Предстоят ви да изживеете положителни и много вълнуващи емоции.

Везни

Скъпи Везни, възможно е да преживеете промени в личния си живот, които ще ви донесат позитивни емоции. Някой неочаквано ще развълнува сърцето ви. Очаква ви красива и романтична изненада, които ще дойде от специален за вас човек.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, ако нещо куца във връзката ви, има шанс да изгладите недоразумението. Свободните Скорпиони могат да срещнат нова любов. През този период ще излъчвате силна харизма, което ще ви направи особено магнетични в очите на противоположния пол.

Стрелец

Скъпи Стрелци, новата седмица обещава успех в любовта. Не губете времето си в излишни спорове или занимания, които могат да ви отдалечат от любим човек. Ще излъчвате особен магнетизъм през този период. Предстои ви нещо много вълнуващо и красиво в любовен план.

Козирог

Скъпи Козирози, през тази седмица може да преживеете вълнуваща среща, която да остави незаличим отпечатък върху вашата съдба. Ще намерите човек, който ще бъде готов на всичко за вас. Шансът да се влюбите до полуда през този период е много голям.

Водолей

Скъпи Водолеи, през този период ще получите мощен стимул за вдъхновение и ентусиазъм. Някой ще събуди у вас неподозирано дълбоки чувства. Бъдете с хора, с които ви е приятно да общувате и които отговарят на вашите интереси и вкусове. Любовта е във въздуха.

Риби

Скъпи Риби, намерете време за приятели и близки. Работата може да почака. През идващите дни имате шанс да срещнете човек, който ще разтърси до основи чувствата и ще завладее изцяло мислите ви. Задават се красиви и вълнуващи емоции на любовния фронт.

Четете още: Ще се изненадате! Ето за какво мечтае всяка зодия