Ще бъде полезно за вас да се съсредоточите върху изграждането на чувство за устойчивост и отвореност към промяна през този месец.

Предстои ви период на преход или излизане от трудна ситуация. Този етап от живота ви е изключително важен и полезен. Извлекли сте необходимото от трудни преживявания досега. Това ви е донесло по-бистър ум и по-правилен подход. Очаква ви емоционално или интелектуално израстване, след което ще отворите нова страница от живота си и пред вас ще се открият по-светли хоризонти.

Липсва ви желание да продължите напред и да пуснете миналото, в което сте се вкопчили. Придържате се към стари навици или емоции, които пречат да посрещнете всичко ново в живота си. Пазете се от депресивни състояния и токсични мисли.

@woman.bg Скорпиони, очаква ви духовно израстване #taroskop #тароскоп #scorpio #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Висшият жрец символизира традиция, структура и религиозност. Потърсете важни отговори и почерпете мъдрост от корените си.

Може да се наложи да си имате работа с държавни институции или власти.

Винаги подхождайте към всичко с аналитичен и критичен ум, избягвайте сляпото следване на стадото.

Очаква ви емоционално изцеление и освобождаване. Време ви е да се отървете от минали наранявания или травми, за да продължите напред.