Автор
Десислава Недева

Месецът, в който сте родени, определя вашата съдба

Още от древни времена хората са търсили закономерност между месеца от годината, в която човек е роден и неговия характер и съдба. В днешни дни вече е доказано, че месецът на раждане определя нашата личност, кариера, любовен живот и дори карма от минал живот.

Вижте каква съдба е отредена за вас според месеца, в който сте родени:

Януари

Вие сте родени лидери. Освен креативност и висок интелект природата ви е надарила и със завидна доза независимост и аналитичност. Тази невероятна комбинация ви отличава от масовката, а хората ви следват неотлъчно.



Февруари

Емпатията, която изпитвате и демонстрирате към околните, поставя взаимоотношенията с останалите сред основните теми на вашата карма. Основната цел на живота ви е да откриете Единствения, а ако по една или друга причина това не се случи, вие ще имате усещането, че сте се провалили като личности.

Март

Фокусът на вашия живот се върти винаги около парите. Но колкото лесно ги печелите, толкова лесно може и да ги загубите. Не ви върви особено в любовта, но ако имате късмет и създадете успешна и стабилна връзка, тя ще бъде завинаги.

Април

Вие носите в себе си харизма и амбиция, които ви превръщат в категорични лидери в областта, в която сте решили да се развивате. Упорити, властни натури, но умни и креативни с добри комуникационни умения, не се чудете, че около вас се трупат тълпи от обожатели.

Май

Вашата карма е нуждата ви да се изразявате и доказвате пред света. Често хората родени през този прекрасен пролетен месец имат някаква специална дарба. Съдбата ви среща с много хора, които обаче не винаги са толкова добронамерени, колкото изглеждат, затова е важно да отделяте време и само за себе си.



Юни

Любовта е във вените ви. Вие сте нежни, чувствени и романтични, но внимавайте да не преекспонирате тези свои качества и да ги трансформирате в ревност и прекалена привързаност. Научете се да живеете в настоящето и не позволявайте на негативните емоции да крадат от вашето щастие.

Юли

Имате потенциал да бъдете истински гений, но внимавайте с подводните камъни на вашата личност, а именно - прекалената чувствителност и склонност към депресии, защото те могат да ви завлекат към дъното и да ви превърнат във вечно недоволни, цинични и саркастични мърморковци.



Август

Бракът за вас е най-ценното нещо в този живот. Вие се стремите да създадете перфектното семейство: миловидната съпруга с любящия баща, две прекрасни деца, партита за рождени дни с приятели, летни почивки - всички тези малки радости правят света за вас перфектен.

Септември

Съдбата ви е да бъдете балансьори. Вие жадувате всичко около вас да бъде организирано, подредено и хармонично. Освен интелект, притежавате и дълбока духовност, което е страхотна комбинация.

Октомври

Центърът на вашата вселена са приятелите. Вие не само обичате да разговаряте и да правите хиляди забавни неща със своите приятели, но и винаги се случва така, че сте в центъра на вниманието. Пазете се от завистливи лоши очи и релаксирайте с пътешествия и спа процедури.



Ноември

Положително настроени и устремени, бебетата на месец ноември успяват във всяко свое начинание. Те са родени да сбъдват мечтите си. Това, което ви прави най-спокойни и щастливи, е получаването на емоционална и материална сигурност.

Декември

Отговорността ще ви преследва по петите, където и да отидете. Вие сте практични и почитате традициите, но вашата прекалена заетост и социална ангажираност ви правят трудни за съвместно съжителство. Кармата ви е да работите в посока почитане на семейните ценности.

Четете още: 3 зодии са най-големите наивници в зодиака. Разберете кои са те