Едните са огнени и страстни, другите са нежни и винаги знаят точно как и къде да ви докоснат. Те са различни, но определено могат да бъдат наречени кралете на секса и трудно може да се каже кой от тях е по-добър. Нощите с мъжките представители от тези 4 зодии винаги са паметни – никога няма да можете да ги забравите и ще искате и още, и още, и още... Ето кои са те:

Овен

Лесно можете да разпознаете мъжа Овен. Той е обаятелен и взима решенията със замах, а по същия начин и ще ви вкара в леглото си. Подходът му към всеки обект на желанията му е толкова характерен – ако сте попадали в тази позиция, знаете че няма как да му откажете. Веднъж разпалите този огън, няма връщане назад. Няма да съжалявате, ако се поддадете на харизмата на Овена, трябва обаче да знаете, че ви очакват много страстни часове, граничещи с възбуждаща грубост.



Лъв

Лъвовете могат да бъдат мили и нежни, те са толкова чаровни, когато пожелаят някого. Попаднете ли обаче в леглото на Царя на зодиака, ще усетите агресивната му страст. Той обожава интензивните креватни забавления. А ако имате честта да сте му постоянна половинка, ще бъдете много, много приятно изненадани. Лъвът никога няма да ви остави да скучаете. Той ще се старае постоянно да надгражда доброто ви впечатление от сексуалните му умения. Ласките му се съчетават изключително успешно с огнените представителки от зодия Овен. Но независимо какъв е вашият знак, ако обичате страстните нощи, ще се влюбите в този любовник.



Скорпион

Няма как този похотливец да не присъства в подобна класация. За разлика от Овена и Лъва, Скорпионът е воден знак, който ще влезе под кожата ви неусетно, но за сметка на това трайно. Сексът за него е по-важен дори и от водата, той диша за креватните завоевания, заради което често му се случва да има проблеми с моногамията. Скорпионът е от тези мъже, които обичат да „притежават“ партнцорката си. Затова можете да усетите властно отношение в секса от негова страна, но то ще бъде приятно. Този мъж е отличен психолог и знае точно какво да ви каже, за да си легнете с него и то с нетърпение.

Риби

Тук нещата са някак по-духовни и емоционални, но и доста горещи. Също така той обича пиперливите закачки в леглото. Няма да има нищо против, ако захапете ухото му или му причините сладка болка. Можете нежно да драскате гърба му, това също ще му хареса и то много. И тъй като мъжът Риби не се слави с инициативност, напротив – в повечето случаи той предпочита да бъде жертвата на някоя смела дама, ще направи всичко възможно да ви спечели с креватните си умения. Може да се каже, че е широко скроен и е готов да прави експерименти, не му липсва въображение. Сексът с него би могъл да бъде доста интересен.



Четете още: Как се събуждат сутрин зодиите?