Питали ли сте се защо някои жени, по една или друга причина, цял живот се лутат и така и не успяват да намерят перфектната си половинка години наред. Отстрани може би изглеждат като жертви на обстоятелствата, но всъщност за всяко нещо в живота си има причина. Понякога тя е в самите нас, а според астролозите често пъти ключът се крие в нашата зодия. Ето кои са трите зодии, чиито притежатели от нежния пол могат да откажат всеки мъж от обвързване и да го прогонят от себе си през девет планини в десета.

Овен



Обикновено плаши любимите си със своята вродена тревожност и нежелание за обвързване Тези жени са много страстни натури и нямат никакъв проблем с флирта. Обожават чувството на неконтролируемите емоции, които се пораждат с началото на една нова връзка. Но когато нещата започнат да стават сериозни и еднообразни, това съсипва жената Овен, свикнала да преследва все нови и нови източници на силни усещания. Те са свикнали всичко да става по техния начин и това ярко налагане на тяхната гледна точка може да прогони и най-толерантния мъж на света.

Дева



Девата плаши мъжете най-вече със собствения си страх. Винаги щом нещата помежду ви вървят гладко и безоблачно, на жените Деви започват да се привиждат милион причини защо връзката ви е обречена на провал. Колкото и разбиране и подкрепа да проявява вашият партньор, той трудно успява да овладее склонността ви към прекалено премисляне и анализиране на връзката. Това го задушава, натъжава и дори създава у него депресивни мисли.

Скорпион



Вие пропъждате представителите на силния пол, като саботирате собственото си щастие. Вие изпитвате изключителна трудност в опитите си да повярвате, че заслужавате да бъдете щастливи с някого. И вместо да си позволите да се отпуснете, да изживеете момента и да се отдадете на емоцията, задълбавате в чувства като липса на вяра в собствените възможности, ревност и постоянен страх за бъдещето.

Четете още: Как жените очароват силния пол според зодията