Автор
Десислава Недева

На тези 4 зодии ще им излезе късмета по време на празниците

Според астролозите, по време на коледните и новогодишните празници, четири знака от зодиака ще се радват на завидно внимание от страна на противоположния пол и най-после ще им излезе късмета след няколко тежки месеца на тотална суша. След 15-ти декември, когато Венера се настани в обичащия свободата и бохемския стил на живот, Стрелец, всички ще станем някак си по-леконравни в действията си по отношение на любовта и секса. Пълнолунието в Рак малко преди навечерието на новата година ще добави щипка чувственост, която няма как да не ни подтикне към фриволно поведение с представител на противоположния пол. И въпреки, че това романтично планетарно влияние ще обхване настроението на целия зодиак, има 4 зодии, които ще получат най-големите сексуални облаги, за които дори не са и сънували. Вижте кои са те и по какъв начин ще се разгърне любовния им потенциал през следващите няколко седмици:

Телец

През целия период на коледни и новогодишни празници, Венера ще озарява сексуалния живот на Телците. Според астролозите, това означава, че на преден план в техния живот ще бъдат темите за интимността и сливането на две тела и души в едно. Без да полагат каквито и да е грижи, представителите на тази иначе прагматична зодия, ще изглеждат изключително привлекателни за противоположния пол. Ето защо мога категорично да твърдя, че тази Коледа Телците ги очакват наистина дълбоки и разтърсващи срещи, които ще завладеят дните и нощите им. Все пак оставате си време, в което да излезете от спалнята и да поздравите своите близки и роднини за празниците.



Лъв

За Лъвовете Венера ще блести със своята най-ярка светлина в сферата на романтиката, удоволствията, креативността и откриването на истинската любов. Юпитер пък ще подхранва тази тенденция като донесе късмет във всички връзки и отношения, в които Лъвовете решат да се забъркат. Представителите на тази пленителна зодия винаги изглеждат зашеметяващо и привличат погледите на останалите върху себе си, но този декември те буквално ще карат всички да се обръщат след тях, а предложенията за срещи ще бъдат безброй. Шансът един от кандидатите за вашето сърце да бъде вашата сродна душа е изключително голям, а обвързаните представители на зодията ще изживеят един наситен с романтика и забавление семеен живот.



Везни

Ако сте представител на зодия Везни, очаквайте своите коледни подаръци малко по-рано от останалите. Те ще се спуснат директно от звездите, защото те са ви приготвили най-специалния подарък, който всеки чака с нетърпение в своя живот. Малко преди празниците, около 21-ви декември, вие ще срещнете човек, който ще изиграе изключително важна роля във вашето бъдеще. Първоначално няма да приемате така сериозно нещата, защото ще бъдете връхлетени от огромна порция хормони, която ще се изсипе в тялото ви, но след като изживеете цялата първоначална страст и физическа наслада от близостта с този човек, вие ще осъзнаете, че сте получили най-ценния подарък в този живот.



Стрелец

Венера ще навлезе в пределите на знака Стрелец малко преди коледните и новогодишните празници. Или с други думи – точно навреме. От средата на декември, та чак до началото на януари всички представители на най-авантюристичната зодия ще пленяват околните със засиления си чар и магнетизъм. Пълнолунието в Рак, което ще се случи на 29-ти декември, допълнително ще налива масло в огъня, защото ще се отрази най-силно върху сексуалните им контакти. Очаква ги един вълнуващ и зареден с много страст и взаимно привличане край на 2020-та година, а новата обещава да бъде дори още по-пламенна и изпълнена с приятни изненади.

Четете още: Когато Венера е в Скорпион, създаваме връзки, които белязват душите ни