Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Везните е с тези 3 зодии

Везните, управлявани от повелителката на красотата и любовта – Венера, много добре владеят изкуството да пленяват чужди сърца. Те са изящни, чаровни и грациозни създания, които не могат да оставят нито един представител на противоположния пол равнодушен към тяхната персона. Като въздушен знак, Везните умеят да омайват събеседниците си с нежни слова, а гласът им обикновено действа като балсам за ушите и душите на околните. В леглото са изключително щедри на ласки и с охота удовлетворяват всички нужди на своя партньор. И ако вие сте една от тези три зодии, то рано или късно ще разберете от първо лице за какво точно ви говоря.

Овен

Овенът е от Марс, а Везните – от Венера. Въпреки, че са олицетворение на две зодиакални противоположности, тези зодии обикновено се привличат доста силно. Според астролозите, Овенът намира венерината същност на Везните за изключително интригуваща. Той обича да преследва плячката си, а плячката в случая обожава да бъде преследвана. Това я ласкае и подсилва нейната страст. Те са огледало един за друг и любовта им често е като извадена от приказките. Везните ще научат Овена как да прави компромиси и да бъде по-дипломатичен, докато Овенът ще поощрява Везните да бъдат по-безстрашни и да не се страхуват да бъдат лидери.



Близнаци

Тези два въздушни знака се разбират между завивките изключително добре, тъй като успяват взаимно да стимулират сетивата си по такъв начин, че чак на стените да им стане неудобно да присъстват на любовните им похождения. Астролозите отбелязват тази двойка за една от най-горещите, защото те се възбуждат от любопитството на партньора си, което умножено по две, се превръща в един невиждан тандем, за който няма невъзможни неща. Тук говорим за два от най-чаровните знаци на зодиака. Любовната им игра винаги има интелектуален привкус, а продължителността на връзката им е затрогваща, подхранена от сходните им интереси, желания и цели за бъдещето.



Водолей

Ако трябва да бъдем напълно честни, тези две зодии рядко се превръщат в дълготрайни партньори. Везните са топлосърдечни, любящи, привързани към половинките си, докато Водолеите имат склонността да бъдат по-независими и сдържани. Но пък в спалнята оставят истинско стихийно бедствие след себе си. Везните биват заинтригувани от ексцентричната, но високо интелектуална особа на Водолеите. Водолеите от своя страна странят от драматичните сцени и леконравното донякъде поведение на Везните ги устройва идеално. Докато нещата между тях продължават да бъдат неангажиращи и забавни, те ще се радват на безоблачни и незабравими моменти заедно под чаршафите.

Четете още: Най-добрият секс за Овена е с тези 3 зодии