Автор
Теодор Муховски

Най-лошите комбинации от зодиакални знаци - те са токсични един за друг

Независимо дали говорим за приятелство, връзка или нещо друго - тези двойки от зодии никак не се разбират помежду си. Не са рязкост токсични връзки, проблеми и постоянни вълни от критика. Ето кои са тези проблемни двойки:

Овен - Телец

Тези два знака са страшно упорити. Овните, които обичат да управляват себе си, може да бъдат трудни за много хора, но най-токсичният знак за тях е Телецът. Този знак освобождава всички лоши качества в Овена. Проблемът е, че и двете зодии са изключително упорити и не могат да излязат на глава.

Телец - Стрелец

Телецът има глава и на тила. Чрез Стрелеца обаче той може да изостави идеалите си и да се превърне от милионер в скитник само за една седмица. Този огнен знак води земния Телец по грешния път. Той винаги създава проблеми и го подтиква да прави грешки.

Близнаци - Водолей

Съберете двете най-безразсъдни зодии и ще получите огромен хаос. Точно така действат Близнаците и Водолеят. Заедно, те се въртят около собствените си идеи и никога не вървят напред. Могат да се забавляват страхотно, но много често нещата излиза извън контрол.



Рак - Близнаци

Раците са доста уязвими и раними, а Близнаците могат да бъдат враждебни и често да ги нараняват. Те се забавляват заедно, но изпадането в екстремни настроения поради сложния характер на Близнаците не е в полза на Рака.

Лъв - Козирог

Лъвът е общителен, енергичен и преди всичко труден. Козирогът, от друга страна, може да бъде най-песимистичният от знаците. Връзката им води до това, че и двамата са нещастни. Арогантността и песимизмът не вървят ръка за ръка.

Дева - Риби

Девата е пълна с критики и суета, а Рибите са невероятно уязвими. Докато двете зодии имат много общи неща, връзката им е твърде топла (във всяко едно отношение). Между тях бушуват емоции, които систематично достигат връхната си точка и след това бързо отшумяват. Това често пъти е изтощително и опасно.



Везни - Везни

Девиз: Когато е твърде добро, може да е лошо. Става дума за Везни. Осъдителен и очарователен знак, който причинява необикновена бъркотия, също така и емоционална. Той не го забелязва, докато страстта и лудостта му не оставят овърдрафт по сметката му.

Скорпион - Овен

Скорпионът се превръща в кошмар, когато срещне Овен по пътя си. Този знак може да преобърне живота му. Скорпионът под твърдата си черупка е невероятно крехък, така че не може да се справи с това, което Овенът му налага.

Стрелец - Рак

Много хора смятат, че лекарството за безотговорността на Стрелеца може да бъде излекувано от чувствителността на Рака. Това обаче съвсем не е вярно. Стрелецът и Ракът се различават по отношение на живота и хората. И двамата се самоунищожават - Ракът отключва всички тъмни качества в Стрелец.



Козирог - Скорпион

Първоначално тази двойка изглежда хармонично. И двата знака имат високи амбиции. Скорпионът обаче е изключително страстен и чувствителен, а точно това липсва на Козирога. Това няма как да се промени. Накрая Скорпионът просто не издържа и се отдръпва.

Водолей - Лъв

Това са най-големите противоположности, които се срещат сред знаците на зодиака. Лъвът потиска личността на Водолея. Не е толкова свободен заради него. Лъвът често не понася поведението му и затова може да бъде много неприятен. Истината е, че би искал да е открит и безгрижен като Водолей, но... не е.

Риби - Дева

Рибите са чувствителни и държат злоба за дълго време. Девите винаги е критична към света и хората. Този подход кара Рибите да се чувстват зле третирани и те смятат Девата за безчувствена. Това още повече раздразва Девата – негативните емоции завършват в пълен кръг.


Четете още: Сапиосексуалност: 4 зодии се влюбват в интелекта на партньора си