Най-пълният любовен седмичен хороскоп за всички зодии

Вижте какво ви очаква в любовен план в периода от 22 до 28 февруари според зодията.

Овен

Всичко, което трябва да направи Овена тази седмица, е да определи целите си и да се довери на интуицията си. Проявете повече загриженост и внимание към любимия човек.

Телец

Тази седмица обещава на Телеца чудесен любовен период. Пред вас ще се отворят нови възможности. Вероятни са промени в отношенията с половинката ви към по-добро.

Близнаци

В личен план не са изключени конфликти с половинката. Внимавайте да не се впуснете в нова любов, преди да изясните отношенията си, за да не съжалявате после за прибързаността си.



Рак

Тази седмица Раците ще имат късмет в любовта. Много вероятно е да започнете връзка или да развиете вече съществуваща. Бъдете по-сдържани в емоциите си. Очаква ви приятна изненада.

Лъв

Този лунен период ще донесе на Лъва нови вълнуващи преживявания и интересни познанства. В любовен план е много вероятно някоя страстно започнала връзка да прерастне към нещо повече.

Дева

Тази седмица отделете време за семейни забавления и общуване с роднини. В отношенията с любимия не е изключено да възникне известно напрежение. Постарайте се да го потушите деликатно, без да се заяждате.



Везни

Везните през тази седмица ще пръскат чар и магнетизъм, където и да се появят. Ако е възникнало някакво недоразумение между вас и партньора ви, сега е моментът да го изясните.

Скорпион

Очаква ви хармонична и романтична седмица. Твърде много сте се вглъбили в работата. Ако сте обвързани, обърнете внимание на половинката си. Самотните Скорпиони могат да срещнат голямата любов.

Стрелец

Бъдете по-смели и самоуверени. Някой копнее за вас. Тази седмица ще ви донесе късмет в любовта, ако проявите повече смелост и решителност.

Козирог

Не пренебрегвайте желанията на половинката си. Сега е моментът да си дадете втори шанс, ако нещо между вас куца. Помислете си дали грешката за възникнал конфликт не е във вас.

Водолей

Контролирайте емоциите си, за да не влошите нещата. Очаква ви прекрасна изненада в края на седмицата. Твърде вероятно е самотните Водолеи да започнат нова любов.

Риба

Проявете повече внимание в отношението си към половинката, за да не я загубите. Самотните Риби ще срещнат човек със сходни интереси и потребности, в когото могат да се влюбят. Очакват ви приятни романтични изненади.

Четете още: Как ще промени живота ни годината на металния Бивол според китайския хороскоп