Най-точният любовен седмичен хороскоп от 22 до 28 август

Искате да разберете какво ново ви очаква на любовния фронт през идващата седмица? Ето какви емоции и преживявания ще донесе тя на всеки знак от зодиака според прогнозите на астролозите.

Овен

Скъпи Овни, тази седмица ще се носите на вълните на любовта. Ще се чувствате по-щастливи от всякога до любимия си човек. Необвързаните имат голям шанс да срещнат мечтаната половинка. Но ако все още не сте готови за сериозна връзка, тогава можете просто да флиртувате.

Телец

Ако сте напрегнати на работното място, сега е моментът да си вземете почивка и да се уедините с любимия човек. Иначе рискувате вашата раздразнителност и емоционални изблици да разклати връзката ви. Бъдете по-толерантни към желанията на партньора си. Очаква ви романтична изненада.

Близнаци

Възможно е да се окажете в центъра на любовен триъгълник. Слушайте интуицията си – тя е компас, който ще ви покаже правилния път и ще ви помогне да решите кого да изберете, за да изградите силна и щастлива връзка. Имате всички шансове да срещнете голямата любов.

Рак

Очаква ви неочаквано запознанство и покана за романтична среща. Някой ще привлече вниманието ви като магнит. Същото ще изпита и той към вас. Обвързаните ги очакват напрегнати моменти. Само търпението и мъдростта могат да спасят ситуацията.

Лъв

Ако има известно напрежение между вас и партньора ви, поговорете с любимия си. Не изпадайте в крайности и проявете разбиране към отсрещната страна. Необвързаните не бива да прибързват. Преценете внимателно човека, който е дръзнал да разтупти сърцето ви.

Дева

Очакват ви много позитивни емоции в романтичен план. Приемете поканата за среща. Огледайте се, някой тайно въздиша по вас. Вслушайте се в гласа на сърцето си. Звездите ви обещават вълнуващи преживявания.

Везни

Не влизайте в излишни спорове с половинката. Няма основателни причини за конфликт между вас. Обърнете внимание на любимия. Може би напоследък той се чувства самотен. Ново вълнуващо запознанство очаква необвързаните.

Скорпион

Покажете любовта си към човека до вас. Ако възникне спор, добре е бързо да разрешите всичко. Запазете спокойствие. Чудесно време да останете сами. Необвързаните имат шанс да срещнат любовта.

Стрелец

Очакват ви кардинални промени в личния живот. Човекът, към когото сте били неутрални, ще ви заяви симпатията си. Признанието му силно ще ви развълнува. Ще излъчвате магнетичен чар. Необвързаните ще срещнат човек, който ще докосне сърцето им.

Козирог

Една вечер, прекарана извън дома, ще ви донесе не само положителен заряд, но и шанс за нещо повече. Някой може да се влюби в усмивката ви. На любовния фронт ви очаква взрив от романтични емоции и преживявания.

Водолей

През тази седмица обърнете повече внимание на любимите си хора. Покажете любовта си. Ако има възникнал спор, разрешете го постепенно. Ако сте необвързани, имате голям шанс някой да плени сърцето ви. Възможно е да се влюбите напълно неочаквано.

Риба

Периодът ви носи нови запознанства и приятни вълнуващи преживявания. Но не бързайте с любовните признания. Това е чудесен момент да останете насаме със себе си и да си отговорите на въпроса от какво точно имате нужда. Най-хубавото за вас тепърва предстои.

Четете още: Жените от тези 3 зодии винаги се влюбват в недостъпни мъже