Най-точният любовен седмичен хороскоп за всички зодии

Ето че се намираме на прага на новата седмица, а за някои тя ще донесе и нова любов. Други ще имат много страстни преживявания, а трети ще трябва да отделят повече време на половинката си. Нека видим какво предричат звездите за вашата зодия:

Овен

Овни, пред вас се очертава много интересна и изпълнена с прекрасни емоции седмица. Определено няма да ви липсват страстни преживявания, а за някои тя ще донесе и ново, любовно начало.

Телец

Телци, време е да се отърсите от предишни любовни разочарования, защото ви очаква нещо наистина специално. Вече сте научили важни уроци, които ще ви помогнат да продължите напред с нов партньор. Много е възможно това да се случи още през следващите дни, защото някои тайно копнее за вас.

Близнаци

Скъпи Близнаци, тази седмица ще се радвате на приятни разговори и специални моменти с любимия човек. Сега е моментът да кроите общи планове, а необвързаните ще оплетат някого в мрежите си, защото в този период чарът им ще се засили чувствително.

Рак

Раци, определено се намирате в доста емоционален период и всичките ви чувства към партньора се засилват многократно. Ще имате незабравими моменти с половинката си, а необвързаните ги очаква много страстно преживяване, което ще помнят дълго време.

Лъв

Лъвове, тази седмица можете спокойно да водите по-сериозни разговори с партньора, защото сега звездите предричат успех в подобни действия. Ще постигнете разбирателство и е много възможно да предприемете важна крачка един към друг. Необвързаните Лъвове ще имат шанса да срещнат специален човек, защото ги очакват много нови запознанства.

Дева

Скъпи Деви, тази седмица ще разберете, че невинаги любимият ни човек ще реагира така, както сме очаквали. Перспективите за любовния ви живот са много добри, стига да проявите търпение. Необвързаните представители на зодията ще имат доста специално преживяване.

Везни

Везни, тази седмица ще кипите от енергия, а това несъмнено ще се отрази и на любовния ви живот. Ще усетите още по-силна връзка с партньора и ако планирате романтично пътешествие, точно сега е най-правилният момент. Необвързаните Везни ще продължат да се наслаждават на свободата си, но към края на седмицата може да попаднат в нечий капан.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, тази седмица предстои да научите важен любовен урок. Оставете настрани ревността и големите очаквания и просто се наслаждавайте на моментите с партньора. Това ще ви донесе невероятни емоции. Необвързаните могат да бъдат сигурни, че следващите дни ще бъдат незабравими.

Стрелец

Стрелци, предприели сте важна промяна в любовния живот, а звездите ви поощравят, защото тя е в положителна посока. Обвързаните ще направят важна стъпка с партньора, а свободните представители на зодията ще се впуснат в ново, вълнуващо приключение.

Козирог

Козирози, звездите препоръчват тази седмица да обърнете повече внимание на любимия човек. Изключете съзнанието си от напрегнатото всекидневие и просто бъдете до половинката си, защото сега тя има голяма нужда от вашите ласки. Необвързаните Козирози ще срещнат много специален човек.

Водолей

Водолеи, ако досега сте били в труден любовен период, то имаме страхотна новина за вас! От тази седмица ще имате много късмет в личния си живот, а човекът до вас ще направи жест, с който ще ви докаже чувствата си. Необвързаните Водолеи ще се гмурнат в нова афера, която определено има изгледи да се превърне в една красива любов.

Риби

Скъпи Риби, очаквайте големи събития в любовния си живот тази седмица. Някой копнее да ви сподели чувствата си, за които дори може би не подозирате. Необвързаните имат огромен шанс да срещнат някого, който ще се окаже голямата им любов.

Четете още: Луна в Близнаци: Време е за промяна, избягвайте конфликти!