Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Със сигурност новата седмица ще ни зареди с красиви и празнични емоции, а на любовния фронт обещава не по-малко вълнуващи преживявания.

Овен

Тази седмица ще бъде наситена с много любовни приключения за родените под този знак. Очаква ви успех на любовната сцена. Както самотните Овни, така и обвързаните ще се радват на особен интерес към тях от противоположния пол.

Телец

Внимание от страна на любим човек към вас няма да ви липсва, а това ще повиши значително вярата ви в любовта и самочувствието ви. Тези, които не са щастливи във връзката си, може да предприемат стъпки по нейното прекратяване. Щастливците ги очаква приятна изненада.

Близнаци

Ярки цветове, хубави емоции и много поводи за усмивка ще имате през тази седмица. За някои от вас предстои ново начало. Съдба ви дава възможност да сбъднете най-смелите си мечти. Всичко се случва като в приказка!

Рак

Бъдете отдадени на партньора си, ако имате връзка или флиртувате с някого, в противен случай, може да загубите половинката си. Необвързаните ще се радват на особено внимание от страна на противоположния пол. Това може да е голямата ви любов!



Лъв

Новата седмица идва за вас с много романтично настроение, а желанието ви да се потопите в нова връзка, ще се повиши значително. За семейните Лъвове новият месец ще бъде изпълнен с разбирателство, романтика и забавления с любимия човек. Гледайте реалистично на любовта и не пришпорвайте събитията.

Дева

Скъпи Деви, седмицата за вас ще бъде изключително емоционална и романтична. Ако нямате половинка до себе си, ще ви бъде много лесно да създавате нови контакти. Тези от вас, които са в сериозна връзка, е добре да обсъдят някои недоразумения.

Везни

Тези дни са изпълнени с много романтика и срещи за вас. Ако сте необвързани не си стойте вкъщи, а бъдете по-социални. За обвързаните предстоят новости, възможни са и изневери.

Скорпион

Интересна седмица, изпълнена с изненади и любовни приключения, обещават звездите за вас. Самотните да внимават с новите връзки. На късмет в любовен план ще се радват обвързаните.

Стрелец

Нова романтична връзка с хубави емоции ви очаква през тези дни. Семейните Стрелци ще се радват на хармония, романтика. Периодът е подходящ да се преоткриете с половинката, да споделяте повече, да се глезите взаимно.

Козирог

Възможно е възникнат някои недоразумения на любовния фронт. Важно е да говорите с половинката ви, ако нещо ви мъчи. Не се сърдете за глупости и ще преоткриете красотата на любовта.

Водолей

Ако сте необвързани, е малко вероятно да започнете нова любовна връзка. Ако имате половинка, може да му дадете повод за ревност. Добре е да обмислите действията си, ако има трети човек във връзката ви, и да решите с кого от двамата искате да бъдете.

Риби

За вас тази седмица е изпълнена с шарени емоции, флиртове и забавления. Очаква ви специална среща, на която може да намерите сродната си душа. Ако сте обвързани, обърнете внимание на половинката си. И двамата имате нужда от уединение.

Четете още: Най-точният месечен хороскоп за всички зодии през декември