Автор
Ива Петрова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Какво ново ни очаква на любовния фронт в периода от 28 март до 3 април.

Овен

Тази седмица ще бъде малко по-скучна в любовен план, което може да доведе до взаимно напрежение между вас и партньора ви. Бъдете по-сдържани, за да заздравите връзката с любимия.

Телец

Подходящ период за уединение с любимия човек. В края на седмицата романтичният ви живот ще бъде осветен от приятна изненада. Сега е моментът да споделите с партньора си всичко, което ви притеснява.

Близнаци

Ако има възникнало недоразумение между вас и партньора ви, сега е моментът да го изгладите. Говорете. Отделете време един за друг. Помислете за ново изживяване заедно. Това ще запали нова искра в любовта ви.

Рак

Предстои ви незабравим период, изпълнен с много романтика и страст. Краят на седмицата ще бъде белязан от невероятно красиви любовни преживявания. Говорете за интимния си живот. Стойте далеч от негативни мисли.



Лъв

Ще се радвате на изключително красива и вълнуваща седмица в любовен план. Ще прекарате приятно време в компанията на половинката. Неочакван подарък от любимия ще ви накара да се чувствате най-специалната жена на света.

Дева

Очакват ви добри новини в любовен план. В този период ще постигнете хармонията помежду си, за която мечтаете. Излезте с любимия на вечеря или се уединете на някое тихо кътче – това ще влее допълнителен стимул във връзката ви. Необвързаните ще срещнат човек, който силно ще ги развълнува.

Везни

Тази седмица ще изпитате вълнуващи преживявания в любовта. Взаимната ви любов с партньора ще се засили още повече. Леко напрежение между вас ще развали настроението ви в края на седмицата, но с дипломатичност и мили думи от ваша страна всичко ще се оправи.

Скорпион

Тази седмица ще внесе известно напрежение в любовния ви живот. Но при повече сдържаност и търпение отношенията ви ще се успокоят. Насочете вниманието си към подобряване на връзката ви. Бъдете по-толерантни към партньора си и неговите нужди.

Стрелец

Седмицата е благоприятна както в любовен, така и във финансов план. Очакват ви приятни изненади от любимия човек. В края на седмицата някой ще разпали във вас бурни и неизпитвани досега романтични емоции.

Козирог

Обърнете повече внимание на любимия през тази седмица. Спрете да изисквате. Сега е моментът да покажете, че и вие сте способни на любов и всеотдайност. От страна на любимия ще получите неочаквана подкрепа.

Водолей

Тази седмица любовният ви живот ще бъде белязан от възходи и падения. Щастието ще почука и на вашата врата. Достатъчно е само да проявите повече внимание и разбиране към партньора си. Очаква ви незабравимо преживяване на любовния фронт.

Риби

Някои от вас ще преживеят неочаквани промени в любовния живот. Обвързаните ще прекарат удивителни моменти с любимия. Необвързаните ще срещнат специален човек, който ще накара сърцето им лудо да затупти.

Четете още: 5-те най-магични дни през април, в които желанията се сбъдват