Ето какви ви очаква през новата седмица на любовния фронт според звездната карта...

Овен

Емоциите ви през тази седмица ще са доста стихийни. Не забравяйте, че животът тече извън главата ви и каквото да се случва там, трябва да вперите поглед в реалността. В романтичен план ви очаква незабравимо преживяване.

Телец

През тази седмица сте твърде погълнати от своите любовни трепети. Имайте едно наум, защото може да става дума за трети човек от офиса или приятелския ви кръг. Очакват ви приключения с горещи страсти и емоции.

Близнаци

Иска ви се да усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин. Това може да бъде доста опасно за връзката ви. По-добре насочете енергията си към половинката, отколкото да бленувате за някой трети човек. Свободните Близнаци имат голям шанс да срещнат голямата любов.

Рак

Имате нужда от нови усещания, но пък от друга страна съвсем не ви е до романтични жестове, особено ако те ще изглеждат „по задължение“. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Достатъчно се раздавате за половинката си. Сега е моментът, в който ще получите така бленуваното любовно внимание.

Везни

Каквото и да се случва в любовта през този месец, е за добро. Споделяйте всичко с половинката си. Това ще разпали нова жар в позатихналата страст между вас.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса освен приятно преживяване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други - бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите разбиране и подкрепа.

Стрелец

Не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора и не спирайте да вярвате и доказвате на себе си каква страхотна половинка сте!

Козирог

Има изглед нещата да се променят към по-добро във връзката, така че не губете надежда. Вслушайте се в потребностите и на половинката. Очаква ви приятна романтична изненада.

Водолей

Съсредоточете се върху себе си и собствените си желания, вместо да се опитвате да угодите постоянно на човека до вас. Малко доза егоизъм между завивките ще се отрази чудесно и на двама ви.

Риби

Преминавате през труден период. Дайте си достатъчно време да се влюбите и опознаете отново, а страхотният секс ще дойде от самосебе си. Ако сте самотни, някой ще разтупти лудо сърцето ви.



Четете още: Вижте на кои пет зодии хич не им върви в любовта