Автор
Веселина Петрова

Вижте на кои пет зодии хич не им върви в любовта

Факт. Има зодии, които могат да съсипят и най-идеалната любовна връзка. И то само, заради характера си. Вижте кои са те.

Близнаци

Представителите на тази зодия правят трудно избори. Винаги размишляват, никога не са сигурни, че наистина обичат човека до себе си, че той е правилният за тях. Отнема им много време да решат искат ли сватба или искат просто приятел, ама за цял живот. А на околните им е изключително трудно да разберат емоциите им.


Дева

Девите имат много положителни черти - лоялни са, обичат семейството и дома си. Но пак не са късметлии, когато става въпрос за чувства и връзки. Проблемът при тях е, че твърде дълго преживяват несполуките и търсят причината за раздялата.

Везни

Везните от една страна не са свикнали да бъдат сами, от друга - не са готови за това, което ще последва. Те се приспособяват твърде лесно, но рядко са готови дадат всичко от себе си. И все имат чувството, че не получават това, което заслужават.


Скорпион

Отвън са силни, отвътре - лесно раними. Скорпионите често страдат от проблеми в любовта. И това се дължи именно на силата на характера им. Мнозина не могат да стигнат до душата им, да я разберат, да я обичат.


Козирог

Козирозите винаги отдават предимство на кариерата. И това се отразява на личния им живот. Едва, когато всичко в работата и бизнеса е топ, тогава са готови да помислят за чувства. Но може да бъде късно. Затова и много от тях остават самотни.