Автор
Теодор Муховски

Най-ужасяващите предсказания през 2023 според пророчествата на Баба Ванга

Бъдещето е непридвидимо. Колкото и пророци да са се опитвали да го предскажат, доста неща не са се сбъднали. И може би е за добро. Въпреки това всяко правило си има изключения. Може би се досетихте, че личността, която предсказваше доста точно всичко се казваше баба Ванга. Гадателката ни е познала доста катастрофални събития, променили света. Голям процента то нейните видения са се сбъднали. Сега предстои трудна 2023 година, а пророчицата е предсказала няколко интересни неща. Ето някои от тях:



Планетата земя ще се отклони от орбитата си

Това е едно от притеснителните предсказания на светицата. То звучи страшно и всички се надяваме да не се сбъдне. Нашата планета е в сложно положение в нашата слънчева система и дори малко смущение в тази структура би причинило опустошителни ефекти върху земята. Подробностите на това пророчество обаче не са разкрити. Въпреки това не бива да приемаме това леко, като се има предвид, че над 85% от предсказанията на Баба Ванга са верни.



Ядрен взрив

Още помним опустошителните последици от Чернобил. Мисълта, че нещо подобно може да се случи отново, е направо плашеща. Само мисълта за преживяване на ядрена експлозия е достатъчна, за да ни побият тръпки, но се оказва, че това наистина може да се сбъдне. Необходима е само една малка грешка от фабричен работник или дори инцидент, който може да отнеме живота на много хора. Чернобил до ден днешен не се е възстановил от катастрофалната експлозия и се смята за едно от най-радиоактивно замърсените места в света.



Биооръжията

Организацията на обединените нации строго забрани всякакви експерименти с биооръжия по много добра причина. Биооръжията използват вируси, които, когато бъдат пуснати, ще отнемат живота на милиони. Това, което ги прави още по-опасни е, че може да им отнеме години, за да овладеят щетите, което би причинило опустошително разрушение. Баба Ванга предсказа, че една „голяма държава“ ще извърши експерименти с биооръжия върху хора.

Лабораторни раждания

Дори и технологията да се развива всеки ден, все още е шокиращо, че хората могат да създадат живот в лаборатория. Ванга била на мнение, че до следващата година естествените раждания ще бъдат забранени и всички бебета ще се създават в лаборатории.

Все пак не се плашете, защото всичко това са просто предсказания.



Четете още: Ванга: Семейството е свято! Не се делете, децата страдат, а и вие хаир няма да видите!