Автор
Теодор Муховски

Най-влудяващите реакции на зодиите след раздяла

Раздялата може да засегне човека толкова силно, че да го накара да се държи доста нетипично. Всички се справяме с нея по различен начин, но някои раздели са по-трудни за преодоляване от други.

Понякога, когато сме в посттравматичния период на раздялата, може да се държим по странен и причудлив начин.

Когато се съвземаме от раздялата, може да се окаже, че правим някои доста невероятни неща - неща, които, когато погледнем назад, се чудим как (и защо) сме ги направили.
Ето как се държат зодиакалните знаци след раздяла.

Овен

Опитвате се да се свържете с някой от приятелите или членовете на семейството на бившия си партньор. В това поведение няма никаква логика. Мислите ли, че ако успеете да се сдобрите с някой, свързан с бившия ви, той ще изтича и ще му разкаже колко невероятен човек сте бил? Или просто се опитвате да накарате бившия си да съжалява, че е скъсал с вас?

Каквото и да правите, не е много хубаво да използвате някого по свои собствени причини. Да, един от начините да забравите някого е да се обвържете с някой друг.

Телец

Ставате твърде емоционални и пишете лоша поезия, проза и песни.

Хубаво е, че искате да изкарате чувствата си по творчески начин и ако се вдъхновите да напишете нещо, това е добре за вас.

Някои от написаните от вас текстове за раздяла обаче не бива да бъдат виждани от никой друг. Когато сте във вихъра на разбитото си сърце, нямате тази дистанция, от която се нуждаете, когато разглеждате творбите си.

Напишете го, запазете го на компютъра си или дори го разпечатайте и го захвърлете в чекмеджето. Дайте му известно време; ако наистина смятате, че в написаното от вас има нещо смислено, погледнете го отново, когато мине малко време и можете да го оцените по-трезво от преди.

Близнаци

Вие започвате да разпространявате слухове за бившия си.

Не е добре да разпространявате слухове и клюки за бившия си. Мислите си, че контролирате щетите от начина, по който хората мислят за вас, но в действителност просто изглеждате глупаво в очите на другите. По този начин не се обрисувате в много добра светлина, а когато разпространявате лъжи - щетите са много по-големи, отколкото си мислите.



Рак

Прекалено много пишете, обаждате се и изпращате съобщения.

Отказвате да не контактувате, затова прекалявате и постоянно се свързвате с бившия си.

Лесно е да се прозре привидната ви загриженост. Ако експоловинките ви имат нужда от някого, с когото да поговорят, това няма да сте вие. При положение, че искате да останете приятели, все пак ще трябва да преминете през период на охлаждане. Смущаващо е, когато изпращате всякакви съобщения, но никой не отговаря на тях.

Лъв

Измисляте злобни прякори за бившия си.
Приемате го за забавно и въпреки че чувството ви за хумор обикновено е на място, това не е подход към нещата по зрял начин. По-добре използвайте цялата си креативност за нещо, което ще ви накара да се почувствате по-добре. Например напишете роман за връзката ви, но не забравяйте да смените имената!

Дева

Опитвате се да се отървете от миналото си.

Когато връзката ви е приключила, се опитвате да промените всичко в себе си - преобразявате се, правите неща, които обикновено не правите, и казвате неща, които звучат странно от вас.
Може би си мислите, че ако сте напълно различен човек, няма да ви боли толкова много, но истината е, че просто се криете от себе си. В крайна сметка ще трябва да се примирите с факта, че раздялата е променила живота ви, и да се научите как да продължите напред.



Везни

Прекалявате с всичко.
Обикновено сте човек, който се стреми към равновесие, но раздялата ви обърква. Ще направите всичко възможно, за да притъпите болката.

Ако целта ви е да се почувствате по-добре, изненадайте се! Цялото това прекаляване само ще ви накара да се чувствате по-зле. Вместо това подбирайте какво правите, като давате приоритет на грижата за себе си и времето, прекарано с приятели.

Скорпион

Сменяте чаршафите.
Не, не просто изпирате чаршафите, а ги сваляте, хвърляте ги в кошчето купувате нови. Всичко, което бившият ви е ползвал с удоволствие, е добре да се изчисти от дома ви, точно както се надявате да го изчистите от сърцето и ума си.
Внимавайте, когато изгаряте картичките, които са ви подарили, или снимките, на които сте заедно - за да не запалите дома си от ярост.

Стрелец

Оставате на спокойно и уединено място.
Вие, пътешественикът и авантюристът, вървите изцяло срещу характера си, когато претърпите раздяла и просто вече не отивате никъде. Почти не излизате от къщи.

Ако не можете да работите от вкъщи, ще се обадите, че сте болни. Ще направите каквото можете, за да се оттеглите от света, и ще получите утеха от познатото и рутината.



Козирог

Драматично ще върнете вещите на бившия си.
Събирате всичко, което някога са Ви давали, и всички вещи, които са оставили у Вас, и правите голямо шоу, за да ги върнете на бившия си. Искате да го нараните по какъвто и да е начин и смятате, че връщането на вещите му ще бъде като удар в сърцето.

Проблемът е, че това може да ви нарани още повече, отколкото предметите му, и в един момент ще искате да си върнете всички тези неща. Ако имате късмет, можете да накарате някого да ги открадне обратно за вас; ако нямате, ще съжалявате, че сте били толкова прибързани.

Водолей

Оставате приятели с приятелите на бившия си.
Ще се оправдаете, че каните приятелите на бившия си навън, като казвате, че винаги сте ги харесвали и че не искате да ги загубите сега, когато връзката е приключила.

Истината е, че искате те да разказват на бившия ви колко сте невероятни и колко много се забавляват с вас. В твоя идеален зъл свят приятелите на бившия ти ще застанат на твоя страна и ще се обърнат срещу него.

Риби

Разработвате фалшив профил и се опитвате да атакувате бившия си.


Ловът на котки рядко се получава добре, особено ако мотивите ви са съмнителни. Смятате, че знаете какво иска бившият ви партньор, затова създавате профил, който според вас със сигурност ще го примами. След като го направите, вие се превръщате в олицетворение на идеалния партньор.

Какво се случва, когато той се влюби във фалшивата ви личност? Мислили ли сте изобщо за последствията от действията си, освен за това да паднете толкова ниско?

Четете още: Как да "изчислите" своя мъж с помощта на нумерологията