Автор
Десислава Недева

Напишете на лист хартия желание и Новолуние в Стрелец днес ще го сбъдне

Новолунието, което ще се случи в зодиакалното съзвездие Стрелец, точно в 17:06 часа, ще внесе смут и хаос в привидно подредения ни живот. Най-точният аспект на това Новолуние е опозицията на два от най-големите злосторници в астрологията – Марс и Уран.

Ноемврийското Новолуние ще съвпадне с фиксирана звезда, която е предзнаменование за сила, власт, пари и успех. Но ще ги получите, само ако подходите стратегически към бързо променящите се условия. А, както знаете, енергията на Новолунието ни подтиква към инициативност и е подходящ момент за стартиране на нови проекти и изобщо разлистване на една нова страница във вашия живот.



Как ще се чувстваме по време на Новолунието в Стрелец?

Опозицията на Марс и Уран ще внесе голяма доза раздразнение, враждебност и непредвидени промени, които няма да ви харесат. Повишената ви импулсивност и отказ да се подчините на традициите може да доведе до бунтове и отказ от поемане на различни отговорности и задължения.

Тази експлозивна енергия ще доведе до разрив в отношенията, излишна раздразнителност, лични нападки и инциденти от всякакъв характер. Затова е важно да проявите съобразителност и да се научите да броите до десет преди да реагирате на провокации. Ако все пак се наложи да отвърнете с действие срещу враговете си, обмислете добре следващия си ход. Даже е най-добре да помолите приятел да ви удари едно рамо, за да бъдете максимално подготвени и защитени. Също така ще ви помогне да проявите по-голяма доза обективност, тъй като това Новолуние ще ни направи по-импулсивни и дори леко луди.



Куинконсът (150 градуса) между Слънцето и Уран от друга страна подсилва нашата нервност и тревожност. Въздухът е сякаш наелектризиран с енергия, която може да бъде както много вълнуваща, така и направо плашеща. Ако се занимаваме с артистична дейност, определено ще се чувстваме неспособни да се отпуснем и творим на спокойствие.

Влиятелна личност, която има пряк контрол над вашите действия, ще ви повлияе негативно и ще блокира желанието ви за самоизява. Ще бъдете принудени да направите сериозна промяна във живота, реакциите или плановете си. Ключовата дума тук е адаптация. Ако се съпротивлявате или се държите арогантно, ще загубите или ще изпуснете интересна възможност за израстване. Не е нужно да правите грандиозни промени със себе си, а само да проявите малки дози адаптивност, с които да си осигурите личностен напредък. Ако сте прекалено дръзки и напористи, рискувате да започнете всичко отначало.

Добрата новина е, че Новолунието съвпада с фиксираната звезда Акраб, която придава финансов оттенък на периода. Ще ни се отдадат възможности да придобием сила и власт по важни за нас проекти, както и да спечелим солидна сума пари от тях. Това няма да се случи нито бързо, нито лесно, но ако проявите комбинативност и стратегическо мислене, можете да постигнете небивал успех. Върховете, които ще покорите през периода от това Новолуние до следващото (лунен цикъл от 28 дни), ще ви помогнат да си подредите живота много години напред. Затова не бъдете небрежни към препоръките на звездите. Всичко е във ваши ръце.



Как да формулираме желанията си по време на Новолунието в Стрелец?


За да сбъдва мечтите си, човек трябва ежедневно да се концентрира върху своите цели. По време на Новолуние, Вселената зарежда нашите желания с допълнителна позитивна енергия. Особено важно е намеренията ни в този ден да бъдат в хармония с темите, за които отговаря знака на Новолунието. Най-мощният период за тяхното формулиране е 6 часа преди и след точния момент на съединението на Слънцето и Луната.

Знакът Стрелец отговаря за пътуванията, почивките, мечтите, вярата, религията, философията и висшето образования. Ето няколко примера за желания, които е удачно да напишем на лист хартия с червен химикал и да вярваме, че Вселената ще ги превърне в реалност в най-кратък възможен срок:

1. Аз вярвам в живота и осъзнавам своето място в него.
2. Отворен съм за нови начинания, които да изместят остарели и закостенели навици.
3. Аз съм свободен и позволявам и на останалите да бъдат свободни.
4. Ценя способността на моя ум да приема нова информация и знания, които са ми нужни да имам един успешен и удовлетворяващ ме живот.
5. Аз оценявам и демонстрирам свободно духовните си и етични вярвания.
6. Наслаждавам се напълно на времето, в което си почивам и релаксирам.
7. Успявам да планирам и осъществя всички пътувания в страната и чужбина, за които си мечтая.
8. Приемам новите парични постъпления и отговорности, които идват към мен.
9. Готов/а съм да заема длъжността, за която мечтая и прилежащите ѝ задължения.

Приберете магическия лист с желанията на символично място в къщата си, например в книга, която много харесвате или в портмонето си, за да си го носите навсякъде с вас. И най-важното – живейте живота си със съзнанието, че всяка една точка от вашия списък е вече реалност. Така Вселената ще получи недвусмислените ви сигнали, че сте готови и приемате промените, които искате да ви се случат.

Четете още: Слънцето в Стрелец ни превръща в архитекти на собствената ни съдба