Автор
Десислава Недева

Не ви върви в любовта? Вероятно сте една от тези четири зодии.

Астрологията може да даде отговор на много неща в отношенията между хората. Всеки знак притежава специфики, които оказват влияние върху характера на неговия притежател. А както знаете, характерът определя до каква степен сме успешни както в бизнеса, така и в любовта.

Вероятно сте забелязали как на някои хора сякаш всичко им е подредено в личния живот, докато други изживяват сериозни катаклизми и разочарования. Дали ви е писано да срещнете принца на белия кон и да живеете щастливо докато смъртта ви раздели или ще трябва сами да вървите по своя път в търсене на себе си?

Има четири зодии, на които съдбата им поднася да разплитат любовни интриги и да попадат във всевъзможни напрегнати ситуации. Вижте кои са те:

Рак



Раците се отдават с цялото си същество на своя възлюбен. При тях няма средно положение. Или всичко или нищо е любимата максима на тези обичливи създания, които живеят според нея до края на дните си. Ето защо, дори при най-малкото неразбирателство, те страдат със седмици, дори месеци и трудно се възстановяват от нанесена обида. Тяхната свръхемоционалност работи срещу щастието, за което така бленуват. С лекота превръщат в трагедия и най-злободневните проблеми в една връзка. Малко хора могат да издържат на подобни ежедневни мелодрами.

Козирог



Козирогът е управляван от най-стабилната и сериозна планета в Слънчевата система – Сатурн. Те не са нещастни в любовта по принцип, но е вероятно да срещнат правилния човек в неподходящото време. Също така лоша шега може да им изиграе и прекалено песимистичната нагласа, която имат към света. Измислят си несъществуващи проблеми, само защото им се струва нереално да имат безоблачен и щастлив семеен живот.

Риби



За разлика от Козирозите, Рибите отказват да видят отрицателните черти на хората, с които общуват. Същото важи и за възлюбените им. Те ги издигат на пиедестал и затварят очите си за несъвършенствата, които всеки човек притежава. Когато в един момент прогледнат, вече е късно за рационално приемане на ситуацията. Всичко им се струва прекалено лошо, за да е истина и отказват да се изправят срещу проблемите. Ескапистките им тенденции допълнително утежняват хармоничното съжителство с друг човек, бил той и идалният за тях партньор.

Дева



Девите имат склонността прекалено да съдят и критикуват останалите, което е несъвместимо с гладко и безоблачно плаване на вълните на любовта. Те не се смятат за съвършени, но очакват от човека до тях да бъде такъв. Малко са хората, които ще издържат стоически да бъдат постоянно оценявани и нахокани за най-дребните грешки. Освен това, веднъж изживели голямата любов, те рядко си позволяват да се влюбят отново. Това е така, защото гледат реалистично на живота и знаят, че ще трябва да целунат много жаби, преди да срещнат своя принц. Тъжно, нали?

Четете още: Марс влиза в Скорпион и ни прави доминиращи в секса