Автор
Теодор Муховски

Не всеки може да ги понася: 3-те най-нахални и нетактични знака на зодиака

Общоприето е мнението, че директността и искреността са основа на хармоничните отношения, при това както приятелски, така и романтични.

От една страна, това е вярно. Често обаче е трудно да се разбере къде е границата между честността и баналната грубост.

Астрологът Елена Очеретная ни разказва кой от знаците на зодиака е най-малко тактичен. Нека започнем от леките нетактични зодии и стигнем до нахалните и груби знаци.



Рак

Третото място се заема от Раците. Представителите на този знак на Зодиака са известни със своята директност, а също и с това, че най-дълго остават деца. Познавайки характерните им особености, е лесно да се разбере защо именно Ракът открива нашия топ списък на най-нахалните и нетактични знаци на Зодиака.

За да бъдем честни, те не са толкова нагли, колкото нетактични. Но и тях можете да оправдаете, защото всичките им шеги и забележки по правило не са направени със злонамереност, а просто защото Раците често не мислят, преди да кажат нещо. Разбирането, че дори най-неудобната истина може да се представи по-меко, а може би просто да се премълчи, за Рака идва само с опита.



Стрелци

Второто място в нашия списък с нахални и нетактични зодии се заема от Стрелците. Те са известни със своята откритост, но далеч невинаги осъзнават, че прекалената откровеност може да ги накара да споделят остри забележки без основателна причина. Особено като се има предвид фактът, че те са склонни първо да говорят и едва след това да мислят за последствията от забележките си.

Справедливо е да се отбележи, че Стрелците никога нямат злонамерени намерения или цел да обидят някого, просто така се случва. Ако се нуждаете от обективен съвет и сте готови да чуете истината във всяка, дори и в най-грубата ѝ форма - не се колебайте да се обърнете към Стрелците. Ако искате да слушате съвети по ваш адрес, тогава потърсете други хора, но не и от Стрелците.



Овен

Сетихте ли се кой зае първото място в нашия списък с нахални и нетактични зодиакални знаци? Това е Овенът. Това е знакът, на когото честността е в кръвта. Хората, родени под това съзвездие, не са способни да лъжат от самото си раждане. И затова не се учудвайте, че понякога дори по най-неудобния въпрос, те излагат цялата истина.

Чували ли сте, че роклята ви прави да изглеждате дебели, или сте получавали море от критики за незначително провинение? Поздравления! Току-що сте решили да дадете всичко на Овена. Представителите на този зодиакален знак са свикнали да се оправдават с факта, че светът за тях е разделен на черно и бяло, на истина и лъжа. А както помним, честността при Овните е в кръвта им, затова не очаквайте да ви излъжат.

Четете още: Неустоими: Мъжете винаги се влюбват в жените от тези 3 зодии