Автор
Теодор Муховски

Неустоими: Мъжете винаги се влюбват в жените от тези 3 зодии

Жените от всеки зодиакален знак са красиви и могат да очароват всеки мъж, ако искат.

Но сред тях има толкова привлекателни, които могат да побъркат мъжа веднага и за дълго. Астрологът Евгения Шустина разказва подробно за тях.



Едва ли някой ще се осмели да оспори лидерството на този пиедестал, което без съмнение принадлежи на жените от знака Скорпион. Тези съблазнителни личности, като магнит за мъжете, са привлекателни и в същото време загадъчни. Те се открояват сред останалите и неволно привличат погледите.

Мъжете искат да разберат тайната им и са готови на всичко, за да накарат представителките на този знак да им обърнат внимание. И тайната на магическата привлекателност на тези жени не е в ярката им външност, а е въз основа на тяхната силна енергия, която привлича мъжете.



Второто място се заема от жените от зодия Риби. Тяхната привлекателност е толкова вълшебна, трогателна, чувствена, че е невъзможно да не се влюбиш в тях. Меките, нежни, естествени цветове на тези жени са описани от много поети. Летящите и въздушни Риби полагат много усилия за външния си вид, като предпочитат да останат истинската си същност и често се превръщат в муза за много художници и творци.

Класическият пример за такава привлекателност е Наталия Водянова. Руският и световен супермодел покори не само известните модни столици, но и разби сърцето на британски аристократ.

На трето място по привлекателност са жените Овен. Представителите на огнената стихия имат много почитатели. Яркият външен вид, импулсивността, особеният чар и блясъкът в очите не оставят безразличен нито един от мъжете.

С такава жена е доста трудно да се конкурираш. Нейната привлекателност се крие в независимостта и решителността, затова у мъжете се събужда инстинктът на ловеца и те искат да завладеят подобна жена.

Четете още: Сънувахте кошмар: Направете това и той няма да се сбъдне