Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Нова любов и успехи в работата носи декември на Телеца

Скъпи Телци, през декември трябва да сте по-гъвкави, вместо да поддържате твърда позиция. Трябва да правите компромиси в различни ситуации, ако искате да поддържате баланса и положителното настроение. Ще има развитие, на което няма да можете да повлияете или контролирате. Можете да постигнете целите си обаче с помощта на хората около вас и като използвате здравия разум.

Този месец ще бъде много положителен за вашите професионални дела. Ще има възможности да покажете уменията си и ако сте в процес на търсене на работа, ще има добри възможности да промените ситуацията си. Ще получите оферти, върху които трябва да помислите сериозно, за да вземете най-доброто решение. От друга страна, бъдете внимателни, преди да поемете нови отговорности или да започнете нови начинания.

Освен това трябва да бъдете много внимателни с характера си, за да ограничите всякакви изблици на агресия. Трябва да сте по-сдържани. Можете да се освободите от проблеми и хора, които източват енергията ви. Вашият социален живот и приятелства, както и всякакви групови ангажименти, в които участвате, изискват особено внимателно отношение през този месец.

Хората, които ви заобикалят, особено тези, които обичате и за които държите, ще бъдат ваш първи приоритет. Вие сте в мир със себе си и се чувствате напълно спокойни с любимите си хора. Заслужавате го, в края на краищата вече трябваше да преодолеете редица препятствия. Ако сте женени, знайте, че брачният живот ще бъде отличен, с интензивна страст и емоции.

Вашият социален живот ще бъде много интензивен, с много възможности за забавление. Ако сте необвързани, ще завържете интересни запознанства на места, свързани с образование или религия, през първата седмица на месеца. В любовния си живот ще имате много възможности за общуване и контакт с различни интересни хора. Интересна перспектива на вашето работно място също е вероятно да се появи и да се развие положително.

Четете още: Овни, декември ви носи голяма промяна в личния живот