Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ново начало и вълнуващи емоции носи март на Везните

Месец март ще отвори нови хоризонти за много Везни. За да се случи това обаче, трябва да бъдете инициативни. От вас зависи дали новият месец ще даде тласък на всички замислени от вас постижения и идеи. Най-добре е, ако имате ясен план за действие, който ще ви помогне да постигнете конкретната цел.

Слънцето се движи през 6-ти дом на хороскопа ви, който отговаря за ежедневните дела, за работата и здравето. Това означава, че е време да се заемете с нещата, които оставяхте настрана дълго време. Сега е възможно да се справите с тях бързо и лесно. До края на месеца ще можете да разрешите всички проблеми и да наваксате.

За да нямате проблеми с парите, се откажете от всякакъв риск и участие в инвестиции, далавери и други. Също така Венера, която е във вашия 8 дом (опасности), не препоръчва да използвате чужди пари. Енергията ви ще започне да намалява през втората половина на месеца.

За свободните и необвързани Везни ще настъпи идеално време да се потопите в нови вълнуващи усещания и преживявания. Положителната нагласа ще е важна за успеха ви в любовните завоевания. Понякога ще се наложи вие да поемете инициативата и активността.

За да запазят хармонията в отношенията си, на семейните и обвързаните Везни се препоръчва да бъдат сдържани и по-внимателни към чувствата на партньора си.

Четете още: Деви, очаква ви съдбовна среща!