Автор
Woman.bg

Новолуние в Близнаци: Време е за много важни промени

След броени минути ще се състои поредното Новолуние за годината. То е в знак Близнаци и ще настъпи точно в 13 ч. Ето как ще ви повлияе то и какво можете да очаквате през следващите дни.

Новолунието в Близнаци ще ви даде прекрасна възможност за комуникация. То ще пробуди желанието да бъдете общителни и разговорливи, точно каквито са и представителите на знака. Този период е чудесен да възобновите стари приятелства и да се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна.

Новолунието ще събуди и амбицията ви. Ще усетите прилив на енергия и хъс да постигнете мечтите си, независимо колко смели са те. Сега ви се струват много по-постижими и нищо чудно да реализирате някои от тях.

Ще се замислите за миналото и ще осъзнаете, че то няма място в бъдещите ви планове. Ще оставите много неща зад гърба си и ще продължите смело напред.

Новолунието ще има силно въздействие върху всички представители на зодиака, но най-силно ще го усетят Близнаците, Стрелците, Девите и Рибите.

Астрологичното събитие ще ви накара да бъдете по-безстрашни и е възможно да поемете някои рискове, които ви се е искало да предприемете и преди, но не ви е стигала смелост. Може да смените работата си, да се преместите на ново място или да направите промяна в любовен план. Не се страхувайте, отдайте се на новото си дръзко Аз и взимайте важни решения със замах, които ще ви помогнат да бъдете по-щастливи. Не се притеснявайте от промените. Единственият проблем, пред който може да се изправите, е наличието на твърде много идеи. Отсейте само най-важните и действайте.

Ако трябва да обобщим в едно изречение най-важното от Новолунието в Близнаци, то би било: „Улови мига!“

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Близнаци