Автор
Десислава Недева

Новолуние в знака Риби: Сексът ще е по-горещ от всякога

Новолунието, което ни очаква на 23-ти февруари, неделя, е секси, спортсменско и невероятно вълнуващо. Това е така, защото то се случва точно в епицентъра на хармоничния аспект между Марс и Уран, който ще ни донесе уникални възможности да демонстрираме своите таланти и да разгърнем целия си потенциал. Времето е идеално за стартиране на нови бизнес проекти, за поемане на рискове, както и за обогатяване на сексуалния ни живот.



Както знаем вече, Новолунието е период, който бележи началото на един нов лунен цикъл от 28 дни. Символиката подсказва, че сега е моментът, в който можем най-после да се решим на нова важна стъпка в живота си, която досега не сме имали куража да направим. Също така ретроградният Меркурий, който съпътства Новолунието, ще ни помогне да преразгледаме свой модел на поведение, който вече не ни служи подобаващо и да го подобрим, или сменим с някой друг. Нека опитаме, пък резултатите ще говорят сами за себе си.

Самото Новолуние сключва секстил с Марс и засилва самочувствието, силата, куража и жизнеността ни. Добре ще ни се отрази, ако се отдадем на спорт, различни видове упражнения, както и на физическа работа. Самоуверени сме и можем да използваме този бонус, който ни се спуска от Вселената, за воденето на успешни бизнес преговори. Бъдете открити и не се страхувайте да наричате нещата с истинските им имена. Тази ваша дързост ще ви спечели само дивиденти.



Наред с професионалния успех, личният ви живот също ще се радва на допълнителна топлина, чар и харизма. Либидото ви е по-високо от всякога, чувствате се секси и атрактивни. Не се страхувайте да изразявате своите чувства и желания, били те и по-страстни и нестандартни от обичайното.

Слънцето сключва хармоничен аспект с Уран, което ни носи приятни изненади от всякакъв характер. Ще се чувстваме свободни и ще бъдем отворени да опитваме новото и дори забраненото в живота. Всички промени, експерименти и обучения, които стартираме сега, ще имат положителна развръзка и ще обогатят неимоверно нашия свят.



Възможно е през следващите няколко дни да се засилят социалните ни контакти, особено тези с по-интересни и различни от нашата същност и култура хора. Общуването с тях ще разкрие онази странна, но интересна част от нашия характер, която дори не сме и подозирали, че притежаваме. Повишена е както нашата креативност, така и любопитството ни към света, а с тях неминуемо се засилва и цялостната ни ефективност. Тригонът, който се формира между Марс и Уран, ни дава силата да скъсаме оковите на рутината и да се отклоним от праволинейния път, по който сме поели. Рискувайте и действайте, сега е моментът. Особено що се отнася до личните взаимоотношения. Ако сте необвързани – ходете по срещи, дори и с хора, които на пръв поглед ви се струват крайно неподходящи. Влюбените двойки да не се страхуват да експериментират в леглото. Новите сексуални изживявания ще освежат връзката им и ще ги изстрелят в други измерения.

Новолунието в Риби образува малък триъгълник заедно с Марс и Уран. Това е конфигурацията на талантите
и ни дарява с изобилие от предоставени възможности, компетентност, умения и стремеж към хармония. Благодарение на тази планетарна подредба, всичко ще ни се отдава с лекота и ще постигаме целите си без много усилия и трудности.



Като всяко едно Новолуние, това в Риби също е подходящо за подготвянето на така обичания от всички списък с желания. Този момент е любим неслучайно, а защото с времето сме се уверили, че действа безотказно и рано или късно, всяка една мечта, записана на лист хартия, по време на Новолуние, се случва по най-красивия начин. Затова не чакайте, а запретнете ръкави и с червен химикал начертайте бъдещите си планове. Точният час, в който Слънцето ще се съедини с Луната, е 17:33, така че 6 часа преди и след него, имате време да действате.

Ето кои са темите, върху които е добре да се съсредоточите, ако искате да използвате максимално потенциала на звездите, които обитават основно съзвездието Риби по това време на годината:

1. Всичко свързано със съня (по-добър сън, осъзнато сънуване и т.н.).
2. Медитация.
3. Неща, които засягат емоционалния ни свят и психично здраве.
4. Мистични учения.
5. Интуиция.
6. Прошка.
7. Дълбоко състрадание, приемане, съчувствие.
8. Детоксикация, лечение на зависимости.
9. Засилване и стабилизиране на имунната система.
10. Творчество и креативност.

Четете още: Юпитер секстил Нептун: Нещата ще се случват като на магия