Автор
Десислава Недева

Юпитер секстил Нептун: Нещата ще се случват като на магия

Аспектът, който се сключва в момента на небосклона, е повече от положителен и носи хармония, лекота, късмет и растеж. И двете планети са бавни, което означава, че подобна конфигурация се случва рядко, веднъж на 4-9 години, в зависимост от периода. Уникалното в случая е, че хем няма да бъдем прекалено напрегнати и заети, хем ще изживеем небивал професионален успех. Освен това е възможно да получите духовно просветление, което пък ще ви помогне да видите света от една друга перспектива и ще разшири неимоверно вашия кръгозор.

За да си осигурите предразположението на звездите и да се възползвате максимално от предоставените ви възможности, ви съветваме да се насочите към различни групови занимания, висше образование и благотворителност. Да бъдете добри и грижовни не винаги означава, че трябва да жертвате себе си и своите принципи. Също така духовното израстване не е свързано с пълното лишаване от материални придобивки. Запомнете тези два житейски закона, за да не се самоограничавате излишно и по този начин да затваряте вратите пред себе си.

Предстоящият период е изпълнен с оптимизъм, добри намерения и морални устои и е особено подходящ да задвижите отдавна отлагани проекти, свързани с бизнеса, професионалната реализация и правните въпроси. Ще усетите и засилена вашата интуиция, на която не е лошо все повече да разчитате в напрегнати моменти. Въображението ви работи на своя максимум, както и подсъзнанието, затова обръщайте внимание на сънищата си. В тях може да получите проникновение, което да промени живота ви завинаги.

Четете още: 10 причини да се влюбите в жената Риби