Автор
Десислава Недева

Новолунието в Скорпион носи обещание за едно по-светло бъдеще

На 15-ти ноември, точно в 7:08 часа сутринта, ще се случи Новолунието в знака Скорпион. То ще бъде изключително добре аспектирано от съвпада между Юпитер и Плутон, което ще придаде висок морал и успех във всяко ново начинение, което предприемем. Съвпадът между Слънцето и Луната в този ден ще се намира между две фиксирани звезди с крайно противоположен характер. Едната носи със себе си енергията на нещастието и човешката деградация, докато другата символизира късмета и висшите ценности. Втората обаче резонира по-добре с енергията на аспектите на Новолунието и ще има по-голяма тежест в реализирането и манифестирането на нашите действия.



Както знаем всяко едно Новолуние носи в себе си заряда на новото начало и инициативата. То бележи период, в който стартирането на нови проекти е белязано с успех и късмет. В случая това правило важи на сто процента, заради секстила на Луната с Юпитер и Плутон, който подсилва щастливите събития в живота ни.

Когато транзитната Луна се намира в хармоничен аспект секстил с Юпитер, ние сме обладани от чувства като самоувереност, оптимизъм и желание за успех. Орбисът е изключително малък, което прави влиянието на тази небесна конфигурация само още по-слно. С лекота постигаме набелязаните цели и без напрежение успяваме да се справим с всяка една трудност, която се появява на пътя ни. Доброто предразположение на звездите, щедростта на Вселената и щастливите случайности, които ни очакват зад всеки ъгъл, ме кара да ви призова да не изпускате тази невероятна възможност да поставите началото на своите нови проекти, за които отдавна мечтаете, но нещо досега все е осуетявало плановете ви. Предпоставките за материална и духовно израстване са основно от бизнес или финансово естеството, а също така могат да произтичат и от дейности, свързани с пътуване, образование или правни въпроси. Ще имате късмета да увеличите доходите си и да се чувствате щастливи и удовлетворени като личности във всяка една своя социална роля.



Секстилът между Луната и Плутон от своя страна ни дарява с едно почти непреодолимо желание да постигаме целите си и да доказваме себе си. Той ни прави безкрайно фокусирани и решени да успеем, дори прекомерно амбициозни в делата си. Повишената вътрешна енергия и мотивация, както и по-доброто разбиране на личните ни мотиви за успех, прави този период от 28 дни, до следващото Новолуние, изключитлено подходящ за презареждане на силите и личностна трансформация. Сега е моментът да се отървете от плявата и подводните камъни, които ви спъват по пътя към успеха. Когато оставите лошите навици и токсичните връзки в миналото, ще усетите едно обновление на духа и ще погледнете на света от друга перспектива.

Точният съвпад между планетите Юпитер и Плутон ще се случи само 3 дни преди Новолунието, а именно на 12-ти ноември. Това означава, че неговто влияние ще отеква по време на целия цикъл, който трае 14 дни, до Пълнолунието в Близнаци на 30-ти ноември. За щастие този съвпад бива положително аспектиран от Луната и е символ на голям късмет и просперитет в човешките инициативи.

Съвкупността от положените усилия и късметът, който ще ни бъде даден от звездите, е сериозна заявка за постигане на нещо значимо в нашия живот. Успехи в бизнеса, чувствително увеличаване на доходите, повишение в работата или по-добри възможности за кариерно развитие са само част от постиженията, на които ще можем да се порадваме през следващите няколко седмици. Ако изиграем добре картите си, ще се станем свидетели на своя личен небивал успех, който ще ни накара да се чувстваме наистина щастливи и удовлетворени от себе си като личности. Бъдещето е пред нас и сега то ни се струва много по-светло, отколкото през изминалите месеци. Бъдете смели и никога не се предавайте. Най-хубавото тепърва предстои!

Четете още: Нов етап в живота ни от утре - петък 13-ти! Марс вече не е ретрограден!