Автор
Теодор Муховски

Някои са късметлии, други имат тежка съдба: какво казва Ванга за зодиакалните знаци

Великата ясновидка баба Ванга не само предсказвала бъдещето, но се интересувала и от астрология.

Ванга разделяше всички знаци на Зодиака на групи. Тя беше убедена, че сред представителите на зодиакалните съзвездия има такива, които са пазени от ангели за цял живот. А на други предричаше тежка съдба. Ясновидката посочи и зодиите, които може би са се състезавали с нея.



Звездни късметлии

Българският ясновидец казваше, че тези зодиакални знаци са надарени с особена сила и енергия. Хората от тези съзвездия ги закрилят висшите сили: в живота им почти няма сериозни проблеми, а късметът винаги ги пази при резки завои на съдбата. Според Ванга, ако такива хора изпитват трудности, те сами са си виновни за тях. Вижте към коя група принадлежите.

Телец

Един от най-надеждните зодиакални знаци. Телците са уверени, спокойни и разумни. Макар звездите да са благосклонни към тях, безпроблемният им живот е до голяма степен тяхна заслуга. Телецът винаги знае какво иска и уверено преследва целта си, а висшите сили само малко го побутват и му помагат да се справи с неуспехите. Хората от това съзвездие могат да съсипят собствения си живот, като са упорити и не приемат даровете на небето.



Скорпион

Ванга смята, че това е най-загадъчният зодиакален знак от целия хороскоп. Такива хора са много уязвими, но и упорити. Висшите сили обичат Скорпионите и често им помагат във всички техни начинания. Те обаче могат да загубят всичко, само защото не са успели да благодарят в правилния момент. Освен това, Скорпионите трябва да се научат да се доверяват повече на хората около себе си.

Лъв

Друг член на зодиакалния кръг, който има добри отношения със звездите. Понякога Лъвът има много трудности в живота, но всичко това се дължи на факта, че преди да са се задали, те са започнали да доказват своето превъзходство и егото им е нараснало до невероятни размери. Ванга винаги е съветвала Лъвовете да забравят за "кралската корона" и да обръщат повече внимание на хората около тях. Само тогава ще могат да се отърват напълно от проблемите в живота си.



Риби

Рибите получават невероятна суперсила от Вселената - да угаждат на всички. Именно тази способност позволява на Рибите да постигнат всичко, което искат. Освен това хората от това съзвездие са изненадващи късметлии. Дори когато си поставят невъзможни цели, обстоятелствата са такива, че винаги им потръгва. За Рибите Ванга дава един важен съвет: да бъдат малко по-сериозни.

Четете още: Зодиите, които не обичат да връщат услуги на приятели