Автор
Woman.bg

Зодиите, които не обичат да връщат услуги на приятели

Приятелството е безценно, но напоследък все повече хора се отчуждават и затварят в себе си. Да познаваш някой и да си приятел с него са две различни понятия. Добрите приятели са тези, които могат без претенции и оправдания да се отзоват по всяко време, когато имаме нужда от тях. Те са готови да ни окажат подкрепа и съчувствие, да ни дадат ценни съвети и да ни успокоят.

За съжаление има и такива, които са с нас само за да ни използват. Стане ли напечено, те се покриват вдън земя. Следователно на тях не може да се разчита и рано или късно ние спираме да се виждаме и да си комуникираме с тях.

Три зодии се открояват с това, че не обичат да връщат услугите си на приятелите си. Ето кои са те:



Близнаци

Зодията, която се слави с двуличния си нрав. Като цяло, Близнаците притежават любезност и отзивчивост, като обичат първи да се сприятеляват с някого. Често пъти това познанство може да се прерасне в приятелство. Но за Близнаците лоялността не е присъща. Заради тяхната социалност, те обичат да са заобиколени от много хора и рядко имат определен приятелски кръг. Проблемът е, че предпочитат постоянно да откриват нови хора и забравят за старите си дружки. Ако някой направи нещо за тях, те рядко се сещат да му върнат същото в замяна. Празните обещания и надежда са характерни за тях. Те не го правят нарочно, просто характерът им е такъв.



Лъв

Характерът на Лъвовете е доста променлив, когато става дума за добро приятелство. Ако някой е на върха, Лъвовете могат да му се възхищават и да го насърчават. Но когато същият човек нещо го закъса, тази зодия може да го умножи по нула.
Ако се нуждаете от помощ, не очаквайте Лъвовете да се притекат и да ви подадат ръка. Те ще се дистанцират от вас и ще се правят, че им е изникнало нещо много наложително. За всичко това вина има техният капризен характер. Ако искате подкрепа или помощ от Лъв, гаранцията това да се случи е много малка.



Стрелец

Тази зодия много държи на семейството и приятелите си. Проблемът при нея е, че Стрелците обичат твърде много себе си. Тази зодия може да се довери на съвсем непознат човек, но не и да помогне на близък. Те притежават безпогрешен инстинкт за самосъхранение, от него идва особеният им характер. Ако искате от тях пари назаем или някакъв подслон, може би ще ударите на камък. Стрелците обичат да пътешестват и биха дали много пари, за да го правят, но ако някой приятел ги помоли за помощ, те най-вероятно ще си намерят оправдание и ще му откажат.

Четете още: 3 зодии ще претърпят сериозни промени до 3 декември