Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Оптимизъм и позитивни промени носи декември на Раците

Скъпи Раци, изключително напрегнато и бурно начало на декември по отношение на работата.

От някои споразумения или при изпълнение на някакви делови/бизнес задължения, дните ви могат да бъдат оцветени от нервност, натиск или големи пречки. Вашата концентрация е малко по-лоша отпреди, има възможност за правене на грешки.

Не е подходящо време за инвестиции, защото вероятно ще похарчите много повече от планираното. Не е време за заеми и каквито и да било кредити. Дайте си малко време преди да предприемете по-конкретен ход, защото така ще си осигурите най-добрата и стабилна посока.

През първата половина на месеца ще има голямо колебание в здравословното състояние поради спад на имунитета, проблеми с гърлото, дихателните пътища и температурата. Вземете нужните мерки и се пазете.

Липсата на време, което да можете да посветите един на друг с партньора си, е една от основните причини за периодично охлаждане, дистанциране или липса на комуникация, което ще притеснява както вас, така и отсрещната страна. Ще има периоди на търкания или спорове във връзката ви.

Третата декада на месеца носи добро настроение и оптимизмът ще се върне в живота ви и то в голяма степен! Време е да поставите отношенията на друга, по-стабилна и позитивна основа.

Знаете как да запълните пространството си с любов и подхранваща енергия, така че сте в идеална позиция да задоволите страстите си и вътрешното си дете, което ще бъде много плодотворно време за вас.

Не се страхувате да навлезете дълбоко в емоционалните води и сте готови за всичко, което произтича от вашите по-дълбоки изследвания.

Използвайте острата си интуиция, за да ви насочи към избори, които ще са най-благоприятни за живота ви.

Четете още: Близнаци, внимавайте да не се отклоните от пътя си или да не загубите контрол над всичко