Автор
Десислава Недева

Още не сте готови с подаръците? Ето кои са най-добрите за всяка зодия!

Никак не е лесно да избереш подарък, който наистина ще се хареса от човека, на когото го поднасяш. Хората имат различни, при това непостоянни вкусове и нужди, особено в днешните несигурни времена. Тогава какъв по-точен критерий ни остава да използваме при подготовката за размяната на коледни подаръци, освен зодията на получателя. Ако имате нужда от помощ, следващите редове са именно за вас – кратък наръчник за нещата, на които всяка зодия би се зарадвала, ако ги получи като подарък за Коледа.

Овен

Овенът е прочут със страстната си натура и желание за независимост. Ето защо перфектният подарък за представител на тази зодия е нещо, което ще му помогне да се почувства по-близо до хората, които обича. Фотоапарат, книга с изпитани рецепти, красива собственоръчна изработена картичка с мило пожелание са само част от идеите, които могат да ви бъдат полезни.



Телец

Телецът обожава да се отдава на простите радости на живота и цени високо луксозните артикули. Всичко, което ще го накара да се почувства добре в кожата си, е подходящ подарък за него. Изберете изискано бижу, маркова чанта или уникално масло за тяло с фини бляскави частици и няма да сбъркате.

Близнаци

Идеалният подарък за Близнаците би бил този, който ще им помогне да разширят светогледа си или да научат нещо ново за света. Опитайте да ги зарадвате с очарователна историческа книга или дигитална фитнес гривна, която да поддържа темпото им на ниво.



Рак

Това е един от най-силно обичащите уют знаци на зодиака. Като такъв, нека подаръкът му за Коледа да бъде нещо, което може да го използва в своя дом. Нещо, което е удобно и практично, но в същото време показващо обича и грижа – ароматни свещи, пухкави и с уникален дизайн домашни пантофки или топъл кашмирен шал.

Лъв

Лъвовете са горди и обичат да изглеждат бляскаво и красиво. Нека изборът за подарък при тях да включва артикул, който да казва: „Вижте ме!“. Малък портрет или забавна карикатура с техния лик ще погали егото им и ще ги накара да се почувстват както достатъчно значими, така и да се забавляват искрено.



Дева

Девите се славят със своята безпрецедентна практичност, така че заложете на нещо, което задължително може да им влезне в употреба и да им донесе усещане за спокойствие и комфорт. Няма да сбъркате, ако изберете плетен пуловер, удобно бельо за вкъщи или арома лампа.

Везни

Най-подходящият подарък за представителите на зодия Везни, това е нещо, което ще им помогне да балансират между забавлението и отговорностите. Всички сме чували и за изначалната нужда на Везните да бъдат заобиколени от красиви неща, които да им доставят удоволствие. Зарадвайте ги с дантелено бельо, пола с пайети или актуалните за сезона топове с висока яка.



Скорпион

Скорпионите притежават изключително изискан вкус. При избор на подарък за тях, по-добре заложете на качеството пред количеството и не се нахвърляйте на евтини стоки. Най-вече Скорпионите биха се зарадвали на златни обеци, пръстен с голям скъпоценен или полускъпоценен камък или друг вид изтънчено бижу.

Стрелец

Стрелецът е известен с финото си чувство за хумор, както и склонността си да се впуска в редица приключения. Ето защо няма да сбъркате, ако изберете подарък, който да бъде достатъчно предизвикателен за будния му и проницателен ум. Купете му портмоне или органайзер за всичките му документи, карти и визитки, пътеводител или отлежало уиски, с което да посреща гости и да празнува, както само той умее.



Козирог

Козирогът е знак, чиито представители съзряват много по-рано от връстниците си. Те вечно са заети с нещо и държат да поддържат висок стандарт във всичко, с което се захванат. Ето защо биха се зарадвали най-силно на нещо, което може да бъде сметнато за награда за техния неуморен труд. Спа уикенд в някой изискан курорт или комплект свещи, както и продукти с грижа за тялото биха били идеалният подарък.

Водолей

Водолеите обичат да мислят нестандартно и перфектният подарък би следвало да кореспондира с тази тяхна особеност .Ако искате наистина да ги впечатлите, мислете отвъд правилата. Опитайте с някоя настолна игра или гривна, която измерва кръвното налягане, пулса и стреса на тяхното тяло.



Риби

Рибите са изключително емоционални и капризни същества. Те трудно изразяват ясно емоциите и нуждите си, което прави още по-трудно решението какъв подарък да им се купи за Коледа. Може да опитате с нещо закачливо и тренди, като например мини чантичка или поставка за аксесоари за коса, а защо не и кутия за бижута с красив дизайн и кукленско излъчване.

Четете още: Тези три зодии са най-застрашени от раздяла по време на празниците