Автор
Десислава Недева

Тези три зодии са най-застрашени от раздяла по време на празниците

Въпреки, че всички свързваме коледните и новогодишните празници с моменти на щастие, понякога те могат да се окажат не толкова приятни като изживяване. Ако през последните няколко месеца сте имали проблеми в отношенията си с любимия, по време на семейните събирания дори най-малкото противоречие може да се превърне в камъка на раздора. И докато някои хора биха предпочели празничното настроение да не бъде помрачавано от негативни емоции, други ще вземат тежкото решение да приключат връзката си точно в навечерието на Бъдни вечер. Вижте кои са трите зодии, които имат смелостта да се изправят лице в лице срещу проблемите, независимо в кое време на годината се намираме.

Телец

Съвсем скоро Сатурн ще смени своя знак и от Козирог ще премине във Водолей, откъдето ще образува напрегната конфигурация квадрат със съзвездието Телец. Това със сигурност не е добро предзнаменование и е възможно да настъпят много конфликтни ситуации в ежедневието на представителите на тази иначе спокойна и уравновесена зодия. Те ще бъдат доста по-раздразнителни и избухливи от обикновено, ще действат импулсивно, без да проявяват присъщото си търпение и стоицизъм. Това със сигурност ще се отрази върху личните им взаимоотношения и ще предизвика буря в чаша вода. Периодът определено е доста рисков за Телците и ще постави на изпитания връзките, които не са основани на истински чувства и сериозни намерения. Всичко временно и фалшиво ще се срути като пясъчна кула пред очите им.



Лъв

Точно по време на коледните празници, Сатурн ще се намира в опозиция на знака Лъв, което ще окаже изключително негативно влияние върху иначе веселите и приятни за общуване представители на тази зодия. Лъвовете са романтични, креативни и авантюристични натури, докато Сатурн олицетворява работата, положените усилия и постоянството. Този транзит ще бъде особено отрезвяващ за тях, а някои дори ще започнат да се чувстват доста потиснати в рамките на връзката, в която в момента се намират. Те ще усетят с всяка фибра на своето тяло, че тръпката вече е изчезнала и ще се наложи да вземат окончателното решение за раздяла, защото не искат да измъчват нито себе си, нито своя партньор.



Водолей

Случаят с Водолеите е доста куриозен като се има предвид, че Сатурн ще се премести в пределите на техния знак малко преди началото на коледните празници. Не е задължително всички представители на зодията да прекратят окончателно любовните си взаимоотношения, но със сигурност ще бъдат по-фокусирани към поддържането на истински, перспективни и стабилни връзки. Ако вие сте Водолей и в момента се намирате в нещо като отворена връзка, рязко ще почувствате всички негативи, които подобно взаимодействие между двама души може да ви донесе. Ще осъзнаете, че не разполагате нито с времето, нито с нервите да се забърквате в нещо толкова отнесено като понятие, че няма дори и за миг да се поколебаете да сложите категоричен завършек на познанството ви. Сатурн ще си иска своето, а именно – стабилни и лоялни отношения, които имат перспектива за развитие. Всичко останало ще се изпари като дим от живота ви.

Четете още: Великият съвпад на Сатурн и Юпитер и неговото въздействие върху всяка една зодия