Автор
Теодор Муховски

Отворете куфара на тайните: 5 начина, по които кармата от миналите ви животи ви влияе днес

Кармата е паметта на душите ни, което означава, че тя е дълготрайна, произлизаща от предишни животи. Всъщност ходът на сегашния живот в повечето случаи е предопределен от минали съществувания: Това, което не сме довършили тогава, се връщаме да го довършим сега.

Неприятните ситуации са следствие от продължителна отрицателна карма, която винаги може да бъде превърната в положителна. Ако искате да изтриете негативната енергия, пренесена от предишни животи, първо трябва да признаете тези пет свойства на кармата:



1. Кармата няма срок на годност

Тя е багажът, който душата ви носи по време на пътуването си от живот в живот. Този багаж никога не се губи, което означава, че сте останали с него, докато не го отворите и не сортирате древното му съдържание. Без дори да знаете, може да преживявате карма, възникнала преди няколко живота.

Но ако решите все пак да преровите кармичния си куфар, тогава най-накрая можете да се изправите срещу неизплатената си карма и да облекчите енергийния си товар.

2. Кармата означава, че нито един човек в живота ви не е случаен

Кармата поставя всекиго в живота ви по някаква причина и кармичните взаимоотношения ще се развият по план въпреки всички ваши усилия.

Ето защо е важно да признаете ролята на всеки човек, появил се в живота ви. Колкото по-бързо осъзнаете истината за кармата, която споделяте с някого (независимо дали е добра, или лоша), толкова по-бързо можете да я разрешите.



3. Според кармата, вие се превръщате в това, което сте направили

Положителната карма съществува точно толкова, колкото и отрицателната. Ако сте откраднали, други ще крадат от вас в следващите си животи. Ако сте хранили някого, вие ще бъдете нахранени. Действията ви през различните животи се превръщат в обстоятелствата на вашето съществуване, така че направете всичко възможно да изживеете този живот автентично и истински.

4. Кармата може да направи така, че ролите да се обърнат

Един от най-завладяващите факти за кармата е, че тя често ни кара да се прераждаме по обратен начин. Това означава, че вашият родител всъщност може да е бил ваше дете в предишен живот. След това, преди да се преродят в този живот, душите са се съгласили да поемат обратната роля.
Душите също така сменят половете си. Хората, които познавате сега, може да са имали съвсем различно влияние върху предишните ви животи.



5. Кармата се повтаря, за да доведе до нови резултати

Има една важна причина, поради която кармата се повтаря. Тя ви научава да предприемате различни действия за постигане на дадени резултати.

Ако отново и отново привличате в живота си един и същи тип партньори, е време да спрете и да проверите избора си: Защо продължават да идват подобни хора? Какво трябва да направите по различен начин?

Това изисква честен самоанализ и оценка на собствените ви грешки и слабости, което е трудно да се направи. Не се страхувайте да се вгледате в себе си. Осъзнайте какво трябва да се промени вътре във вас, за да промените това, което е извън вас. След това можете да промените поведението си, за да сложите край на кармичните модели и да напреднете в развитието на потенциала си.

Кармата от миналия живот присъства в настоящия. Събирането на смелост да отворите кармичния си куфар днес може да промени съдбата ви за следващите животи.



Четете още: Как да разберете, че той няма чувства към вас според зодията