Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът през октомври - динамика, вълнение и нова любов

Скъпи Овни, октомври ще ви донесе много енергия. Думите, които най-добре описват ежедневието ви, ще бъдат вълнение и динамика.

Месецът ще бъде идеален за нови начинания и за постигане на вашите цели. Ще трябва да изградите план за действие и да се придържате към него неизменно. Имате силата, която е необходима, за да извървите своя собствен път и да преодолеете всяко препятствие.

След средата на месеца интензивните ритми затихват и ще бъдете по-реалистични и практични, съсредоточени върху финансовото си развитие. Не се страхувайте от промените, тъй като без тях няма напредък. Загубите ще бъдат незначителни в сравнение с ползите. Знаете как да се борите и как да спечелите в крайна сметка. Не позволявайте на изтощението да ви събори; резултатът ще ви ободри.

Вятърът на промяната ще повлияе на професионалния живот при някои от вас, като ви даде възможност да изясните нещата и да установите позицията си. Трябва да играете правилно играта и е най-добре да се придържате към правилата. Може дори да промените работната си среда и да получите възможност да предприемете нови, по-смели стъпки, които ще ви доближат до мечтите и целите ви.

В началото на октомври Овенът може да почувства доста силна конкуренция, независимо в коя област. По-напрегнато ще е за родените между 13 и 15 април. Като цяло прекомерната напористост може да се превърне в конфликт и враждебност с колегите. Внимавайте с дадените обещания, защото трябва да се изпълнят, дори по-късно да промените намеренията си.

През този период може да се появят проблеми със съня. Има също опасност да се заразите от вирусна инфекция, затова бъдете внимателни, укрепвайте имунната система и не общувайте с болни хора, дори да е лека настинка.

Почти целият месец не може да се нарече спокоен в личен план, тъй като Марс е в дома на партньорството ви. Най-вероятно това ще бъде месец за изясняване на отношенията: желанието да прокарате идеите си на всяка цена може да доведе до конфликти и спорове.

Ако сте необвързани и търсите любов, имате много шансове да срещнете човека, когото търсите, сред тези, които флиртуват с вас. Позволете си да плувате в морето от емоции и страст.

Четете още: Какво трябва да направи всяка зодия, за да промени живота си още тази есен!