Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овенът през октомври: Емоции, вълнение и динамика

Скъпи Овни, октомври ще ви донесе много енергия. Думите, които най-добре описват вашето ежедневие, ще бъдат емоции, вълнение и динамика.

Месецът не е идеален за нови начинания и за постигане на вашите цели. Ще трябва да съставите план за действие и да се придържате към него. Имате силата, която е необходима, за да изградите собствения си път и да преодолеете всяко препятствие. След средата на месеца интензивните ритми отшумяват и ще бъдете по-реалистични и практични, фокусирайки се върху финансовото си развитие.

Не се страхувайте от промените, тъй като без тях няма напредък. Загубите ще бъдат незначителни в сравнение с ползите. Вие знаете как да се биете и как да спечелите в крайна сметка. Не позволявайте на изтощението да ви свали; резултатът ще ви ободри.

Вашият професионален живот ще бъде пълен с пренастройки и промени. Вятърът на промяната ще повлияе на вашия трудов живот, като ви даде шанс да изясните нещата и да установите вашата позиция. Трябва да играете играта правилно и понякога е най-добре да се придържате към правилата, за да не се окажете извън нея. Може дори да промените работната си среда и да получите възможността да предприемете нови, по-смели стъпки, които ще ви доближат до мечтите ви.

Този месец ще повлияе на емоционалните ви отношения. Ако имате връзка, настроението е на път да стане взривоопасно и поведението ви ще бъде много капризно и нестабилно. Само силните, утвърдени връзки ще останат недокоснати. Резултатът ще бъде по-ясна представа за бъдещето. Ако успеете да преодолеете тези препятствия, очаквайте връзката ви да стане официална много скоро. В противен случай всеки ще тръгне по своя път. Интимните ви моменти се характеризират със страст и интензивно чувство, което ви удовлетворява и балансира ситуациите.

Ако сте самотни и търсите любов, имате много шансове да срещнете човека, когото търсите сред тези, които флиртуват с вас. Позволете си да плувате в морето от емоции и страст, оставяйки настрана всички съмнения и мисли. Те няма да ви помогнат да продължите напред.

Четете още: 11 неща, които ще се случат на зодия Овен тази есен