Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, декември ви носи щастие в любовта

Декември обещава много нови начинания и развитие във всички сфери на представителите на зодия Овен. Очаквайте просперитет. Дават ви се много възможности в различни области на живота. В този момент е много важно да държите всичко в ръцете си.

Поради засилената планетна активност ще изпитвате често напрежение. Във финансовите дела, в личните и бизнес отношения, започва плодотворен период, но ако не следите финансите, тогава всичко може да излезе извън контрол.

През първата половина на месеца използвайте максимално енергията, която имате, и извлечете най-доброто от всяка ситуация. За мнозина ще има кариерно развитие и нещата като цяло ще се подобрят.

Можете да получите няколко невероятни възможности, които да оформят вашия растеж и развитие.

Слънцето в Стрелец ще ви донесе нови идеи и предложения, ще почувствате повече хармония, ще бъдете по-жизнени и ще вземате решенията по-лесно. Ще изпълнявате задачите си с увереност и твърда воля. Склонни сте да бъдете твърде оптимистични и съответно имате твърде високи очаквания, което понякога може да доведе до разочарование.

Семейният живот ще бъде щастлив и блажен, защото ще получите добра подкрепа от партньора/ката си.

Идният месец е благоприятен за личните отношения. Планетите на сребърен поднос ви поднасят красивите енергии на любовта. Вие ще бъдете по-привлекателни, отворени и интуитивни. Във вас ще се запали вътрешен огън, който ще разкрие непозната част от вас.

Четете още: Марс влиза в Скорпион и ни прави доминиращи в секса