Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през април ще намерите решение на стар проблем. Очакват ви добри новини!

Скъпи Овни, през вашия месец април ще станете по-уверени и решителни, ще можете да проявите най-добрите си качества.

Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на сила и енергия. До 19 април Слънцето е във вашия знак, затова не се съмнявайте в успеха, звездите ще ви подкрепят във всякакви начинания. Все пак за рискове и смели експерименти времето не е най-доброто.

През този месец ще намерите решение на стар проблем. Ще трябва да направите нещо, което ще изисква значителна воля. В професионалната сфера ще можете да се утвърдите като компетентен и отговорен авторитет. На мнозина ще им бъде предложена нова позиция в работата.

Не забравяйте да отделите нужното внимание на здравето си. Има вероятност от сериозна настинка, която ще промени плановете ви. Някои ще имат проблеми с главоболие или проблеми със съня. Приемайте повече витамини за засилване на имунната система.

Ще имате повече свободно време, което можете да прекарате с близките си, в чат с приятни хора или да се отдадете на релакс. Вие обичате служебните флиртове, защото за вас това е още една възможност да отстоявате своя авторитет, да усещате своето влияние. Внимавайте! Не е добре да смесвате работата с удоволствието, може да пострада авторитетът ви.

Четете още: Венера секстил Нептун сбъдва еротичните ни фантазии