Автор
Десислава Недева

Венера секстил Нептун сбъдва еротичните ни фантазии

На 22-ри март планетата на любовта и лукса, Венера, ще сключи хармоничен аспект с повелителя на моретата – Нептун. Когато подобна конфигурация изгрее на небосклона, в душата на обикновения човек на Земята се надигат нежни чувства на грижа, сензитивност и сладострастие. Времето е изключително подходящо за романтични и любовни изживявания, а извънредното положение в страната подсилва този ефект с благоприятни моменти на изолираност и интимност.



Всички ще се радваме на повишена сексуална енергия, а въображението ни в начините за доставяне на еротична наслада ще бъде ненадминато. Внимавайте и използвайте предпазни средства по време на секс, защото планетата ще се напълни с Козирози, родени в края на месец декември и началото на януари. А никой не иска това да се случи, нали?

Когато Нептун изпраща своята подкрепяща енергия към Венера, ние придобиваме една особена магнетична аура, която пленява сърцата на хората, с които общуваме. Ето защо необвързаните ще имат уникалната възможност да срещнат своята сродна душа, дори и по време на пандемия. Защото привличането между половете е толкова силно, че се усеща дори и виртуално.



Периодът е подходящ и за пренареждане на гардероба. Сега имате много свободно време, пролетта тъкмо е разцъфнала, какво по-полезно можете да свършите от това да напазарувате онлайн цветни дрехи за добро настроение. В момента вкусът ви към модата и естетиката е отличен, затова дерзайте. Ако имате по-големи спестяваме, ви съветваме и да декорирате дома си с нещо свежо и ободряващо. И без това напоследък прекарвате достатъчно дълго време в него. Направете го приятно, уютно и магично място за живеене. Подарете му картина, изящна скулптура или самите вие може да сътворите някое произведение на изкуството, ако имате подобни заложби. Вдъхновението ви е гарантирано, благодарение отново на звездите и тяхното благоразположение.



Нептун се слави като покровителят на филмовото изкуство и изобщо всяка дейност, в която има замесена камера или фотоапарат. Направете си един филмов маратон с любимия човек и се насладете на моментите, прекарани заедно зад малкия екран. Ако самочувствието ви е необичайно ниско напоследък заради принудителната изолация, ви предлагаме страхотен трик за добро настроение. Извадете арсенала от гримове, разкрасете се подобаващо и се снимайте, снимайте, снимайте, докато уловите най-точния момент, в който изглеждате божествено. После е време за постване и събиране на лайкове. А те ще бъдат хиляди. Как е усещането? Приятно е, нали?



Благоприятният аспект между Венера и Нептун носи и друг положителен ефект върху нас, а именно изграждането на духовна връзка между хората. Свържете се с други ваши съмишленици относно философията ви за живота. Има стотици групи в интернет пространството, в които можете да споделяте личен опит и да дискутирате своите убеждения. Обърнете внимание и на сънищата си. Те ще ви покажат правилния път за справяне със ситуацията, а дори да не го направят, ще можете да се насладите на невероятните сценарии, които ви е подготвило вашето разбудило се подсъзнание. Не се страхувайте, а надникнете в него и го изследвайте щателно. Когато животът възвърне нормалния си ритъм на съществуване, може да нямате повече такава възможност да се опознаете и самоанализирате.

Четете още: Как да са здрави телата ни, като са болни душите ни