Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, през юли излъчвате магнетизъм. Късметът е с вас

Скъпи Овни, юли започва в унисон. Този месец звездите ви насърчават да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с определени дейности и да не отлагате за утре това, което можете да направите днес. С добра организация и постоянство ще успеете да се възползвате от прекрасните възможности на месеца и да осъществите това, което сте си поставили за цел.

През първата половина на месеца не се случват много неща, които да ви извадят от ритъма. Не изглежда да се случва нищо вълнуващо нито във финансово, нито в романтично отношение. От втората половина на месеца обаче нещата стават малко по-натоварени, появяват се някои препятствия, чието преодоляване ще изисква повече усилия. Възможни са непредвидени разходи, щети, леки аварии и др.

Също така през този период е възможно човек, на когото имате доверие, да ви разочарова. Не се обезсърчавайте, вие ще намерите в себе си необходимите ресурси, за да продължите напред, дори ако трябва да вървите по своя път.

Чувствате, че имате нужда от някои лични промени. Трябва да се свържете със себе си и интроспекцията ще ви помогне да изследвате по-добре вътрешното си пространство. Изглежда, че душата ви има нужда от освежаване, нови сили, енергия и се опитвате да се съсредоточите повече върху духовната страна на живота си. Медитацията, четенето, разходките сред природата могат да ви помогнат да намерите отговорите, които търсите.

Получавате малко тласък от живота, но се справяте добре с препятствията и правите страхотно впечатление на другите. Лесно печелите възхищението на околните и успявате да водите желаните преговори през този период, тъй като притежавате сила на убеждаване, късмет и чар. В любовта атмосферата може да остане хармонична и романтична, ако успеете да запазите самообладание и да обуздаете критичния си дух.

Четете още: Тези хора ще издържат на всяко изпитание: Топ 3 на зодиите с непоклатима психика