Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Промени, изкушения и забранена любов връхлитат Овена през август

Скъпи Овни, в новия месец ще бъдете в големи изкушения и ще срещате проблеми там, където най-малко ще ги очаква. Ситуацията със сигурност ще се усложни допълнително от ненужния ви боен дух и нервност. В динамиката, в която живеете, възходите и паденията са нещо очаквано и нормално, така че разберете какво се случва в момента.

Следващият период носи проблеми на много Овни чрез хора, които до вчера са били считани за приятели.

Тъй като Марс е във вашия сектор на здравето, време е да промените някои навици. Марс ще остане там до 14 септември и може да ви донесе здравословни проблеми, а червата и храносмилателната система като цяло могат да бъдат особено чувствителни. Пазете се от вирусни инфекции. Възможен е зъбобол.

Този период е подходящ за тренировки и може би началото на някаква нова физическа активност. Работната среда вече може да бъде стресираща и може да изпитате някаква провокация от колеги.

В началото на този месец сте малко палави. Нищо не е достатъчно интересно за вас и енергията ви не е в покой. Интересувате се от забранени плодове и може да ви се случи „забранена любов“. Само си помислете, че може да достигне до ушите, които не трябва да го чуват, и тогава ето ви скандалът.

Всичко това ще бъде актуално през втората и третата седмица на август. Пълни сте с вдъхновение, имате някакъв „магически“, еротичен заряд, особено през последната десетдневка на месеца.

Четете още: Най-точният седмичен любовен хороскоп от 19 до 25 юли