Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, август обещава да бъде по-добър от предишния месец

Скъпи Раци, август обещава да бъде по-добър от предишния месец. Нетърпеливи сте да водите съществуването, което смятате, че с право заслужавате, наистина е вероятно да решите да сложите някакъв ред в ежедневието си.

За да направите това, няма да се поколебаете да поставите под въпрос някои от най-вкоренените си уверености. Все пак може да почувствате известна турбуленция в краткосрочен план. В дългосрочен план ще извлечете много ползи.

Не се изненадвайте ако почувствате необходимостта да направите крачка назад в живота си през следващите седмици. Вашата прогноза ясно подсказва, че предстои период на интроспекция. Ще ви позволи да дефинирате по-добре реалните си нужди, но и да се отървете от лошите си навици.

Сега повече от всякога са важни добродетелите на търпение, постоянство и умереност. Звездите ще ви помогнат да отделите зърното от плявата и да определите по-добре приоритетите и целите си. Влиянието ще се усеща повече в дългосрочен план. Всяко ваше решение ще бъде търпеливо оценявано. Защо да си правите труда да бягате, когато костенурката винаги пресича финалната линия преди заека?

В работата, както и в любовта, понякога трябва да се съгласите да преоткриете себе си, за да бъдете щастливи. Промените, които се каните да въведете, не е задължително да бъдат добре разбрани от всички ваши близки. Ако не искате да вдигате твърде много вълни около себе си, бъдете дипломатични и отделете време, за да им обясните подхода си към тях.

Тези усилия ще бъдат още по-важни, ако споделяте живота си с някого. Вашата искреност ще даде възможност на партньора ви да разбере по-добре през какво ще преминете и ще ви осигури подкрепата, от която се нуждаете толкова много, за да се почувствате пълноценни.

Четете още: Скъпи Близнаци, очаква ви един приятен и доста успешен август