Автор
Десислава Недева

Разберете какво предвещават картите Таро на всяка зодия през март

Месец март идва с обещание за разцъфващата пролет. Освен в природата, желанието за промяна също започва бавно да се събужда във всеки един от нас. Специално за вас попитахме магическите карти Таро какво е подготвила Вселената за всеки един знак от зодиака и те така услужливо ни разкриха невероятни детайли от бъдещето им. Дали ще се наложи да почакаме още няколко седмици, или мечтите ни ще се превърнат в реалност съвсем скоро, вижте в следващите редове.

Овен - Императрицата



Месецът ще бъде креативен и силно творчески за всички Овни, дори да не бъдат особено артистични по природа. Ще оползотворите всяка свободна минута, ще рисувате, ще танцувате, ако имате градина, ще се занимавате дълго време с отглеждането на цветята в нея. Да, може би ще сте изморени в края на деня, но поне ще бъдете заредени с положителна енергия. Душата ви копнее за изкуство, а освен всичко друго имате засилена нужда да се грижите за някого. Направете го за близките си.

Телец – Рицар Пентакли



Като типичен представите на зодия Телец, на вас се пада най-бавната карта в колодата. Добрата новина е, че освен бавна, тя е и най-сигурната. Отстрани може би изглежда сякаш не правите нищо и си клатите краката, но истината е, че ще ви е необходимо повече време, за да усвоите нови знания и умения, но затова пък те остават запечатани в съзнанието ви завинаги. В любовта подобни бавни крачки могат да се окажат истинско предизвикателство, но ако сте си наумили да спечелите сърцето на някой, той рано или късно ще бъде ваш. Но по-вероятно е да е късно...

Близнаци – 6 Жезли



Близнаците са дейни натури и доста често се занимават с няколко проекта едновременно. Понякога това разпилява енергията им, но през месец март резултатите ще надхвърлят очакванията им. Положили са много сила и старание в определена насока и сега ще берат плодовете на своя труд. Интересното в случая е, че победата ще дойде заедно с появата на някой или нещо, което дълго време са чакали. Изненадите не спират, затова затегнете колани и се пригответе за една луда надпревара с времето и най-вече със себе си.

Рак - Светът



Извървели сте дълъг път, Раци, имало е щастливи събития, имало е и пречки и спънки, но е дошъл моментът, в който и това приключение свършва. Уроците са научени, уменията придобити, време е за нов етап от вашия живот. Дали ще бъде по-добър от предишния, зависи изцяло от вас. Ако сте положили добри основи, ще се радвате на безоблачно плаване. Вратите пред вас са отворени и за пътувания към далечни дестинации, затова стягайте куфарите и се насладете на следващото приключение.

Лъв – Жрецът



Този месец ще премине под патронажа на уважаван от вас високопоставен човек, който ще ви напътства със знания и опитност. Може би в момента няма да го оцените по достойнство и дори ще възроптаете срещу някои негови закостенели порядки, но с течение на времето ще разберете какви късметлии сте, че имате подобен учител в своя живот. Също така е много вероятно точно през месец март да започнете дълго отлагано обучение, за което мечтаете, както и да завършите най-после дипломната си работа, с която да си осигурите едно по-добро бъдеще.

Дева – Глупакът



Точно както природата се събужда напролет и изцяло променя своя облик, така и вие сте изпълнени с ентусиазъм и готови за повече новости в живота си. Ще подхождате към всяка една възможност с детски наивитет, който обаче е толкова чаровен, че на останалите сърце няма да им даде да ви прекършат крилата с грубата действителност. Както се казва обаче, Бог обича смелите, а вие определено ще бъдете такива, дръзки, диви и щастливи. Не се отказвайте от мечтите си, а се борете за тях докрай.

Везни – Паж Мечове



Това ще бъде месецът на разкритията за представителите на зодия Везни. Ще научите тайна, която пряко засяга вас или близък до сърцето ви човек. За съжаление не можем да бъдем категорични дали става въпрос за приятна или не чак толкова хубава новина, но по пътя на логиката, ако беше нещо положително, едва ли нейните пазители щяха да я крият толкова години от вас. Вие сте социален знак, но през месец март ще се наложи да си постоите повече в къщи или в офиса, затова пък интернет комуникацията ви ще процъфтява. Внимавайте с колко човека си пишете едновременно, защото рано или късно тези номера се разбират, нали знаете?

Скорпион – Четворка Чаши



Скорпионите пленяват с пословичната си сексуалност и емоционалност, но понякога и те имат нужда да охладят малко страстите. Вие не сте от хората, които обичат да стоят на едно място и имате богат житейски опит. В момента се намирате в период, в който ви се иска да се усамотите на някой остров и да се наслаждавате на лежерните недели и безвремието, просто защото ви е дошло до гуша от еднотипни сценарии. Явно малко или много сте разочаровани от хората и от живота като цяло и трябва да презаредите батериите. Вземете си няколко дни отпуска и планирайте перфектната почивка. Ще видите колко отпочинали и заредени с енергия ще се почувствате.

Стрелец – Дяволът



Живеете в плен на своите низки страсти и имате нужда да еволюирате, за да се научите как да канализирате правилно излишната си енергия. Дали изневерявате на приятеля си или сте обвързани материално с работа, която не кореспондира на истинската ви същност, вие се чувствате в клетка и като кръвожаден лъв обикаляте покрай решетките с надеждата да намерите спасение. В случая обаче няма много какво да направите, защото подобни катарзиси се случват бавно. Нашият съвет е да се опитате да погледнете на живота от друг ъгъл и да направите няколко малки крачки – сменете подхода в отношението си към околните и себе си и ще видите впечатляващи резултати.

Козирог – 9 Жезли



Животът на Козирога не е лесен, но затова пък израства неимоверно по време на земното си съществуване. Той е боец и е участвал в много битки, поради което е развил силно инстинкта си за самосъхранение. Винаги е нащрек и е готов да се отбранява във всяка една ситуация. Понякога тази предпазливост му затваря много врати, но в други ситуации го предпазва от сериозни провали и катаклизми. Разбира се, винаги е добре да се придържаме към златната среда и да търсим баланса, както вътре в себе си, така и в своето обкръжение.

Водолей – Колесницата



Водолеите са алтруистите на зодиака и ако има някъде грандиозен благотворителен проект, бъдете сигурни, че някой Водолей стои в основата на неговата реализация. Понякога обаче мисълта за другите ги разсейва от това да следват своя собствен път в живота. Тук отново опираме до нуждата от баланс във всяко наше действие, ако искаме да бъдем успешни и продуктивни. Хубаво е да сме дипломатични, мили и услужливи, но когато се наложи, трябва да можем да тропнем с крак и да заявим себе си и своите позиции. В противен случай рискуваме да бъдем посредствени марионетки в ръцете на някой по-опитен от нас играч.

Риби – Слънцето



Рибите като последен знак от зодиака съчетават в себе си по малко от своите единадесет събратя, затова те са и толкова комплексни като характер. Рибите са родени психолози и ако проявяват високите вибрации на този архетип, то те по изключително умел начин успяват да интегрират своята творческа енергия с демоните, които всеки от нас крие в тъмните кътчета на душата си. В такива моменти човек се чувства най-много себе си, притежава вътрешна хармония и увереност, че е уникален и способен да се справи с всичко, което се изпречи на пътя му.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии