Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Седмицaта започва ударно под влиянието на все още ретроградния Меркурий, който ви среща със стара, но не отдавна забравена любов. За щастие това по никакъв начин няма да навреди на настоящата ви връзка, която се развива повече от перфектно. Дори напротив, ще осъзнаете колко по-щастливи сте сега, когато бившият не присъства в живота ви.



Телец

Ще бъдете прелъстителят на зодиака през следващите няколко дни. Пръскате чар и сексапил не само с поглед и външен вид, но и с правилния подход и комуникация. Знаете как да се грижите добре за себе си и този ваш навик си личи и отвътре и отвън. Времето ви подтиква да експериментирате със стила си и е възможно да си купите рокля, която по принцип никога не бихте облекли, но сега тя привлича мъжете като магнит.

Близнаци

Дежурното ви добро настроение тази седмица ще бъде изместено от излишна емоционалност и липса на самочувствие. Тази ваша сензитивност ще ви направи по-обидчиви от обикновено и са възможни скандали в семейното гнездо. За щастие в края на седмицата енергията започва да се балансира и малко по малко се връщате към истинското си аз. В такива моменти оценяваме колко много неща всъщност притежаваме, без дори да си даваме сметка за тях.

Рак

По принцип Раците са изтъкани от съмнения, но през следващите няколко дни те ще се стоварят върху техния любим. Не мислите ли, че започвате да ставате прекалено параноични? Да, той може би се държа странно напоследък, но причините могат да бъдат безброй. Не ровете тайно в телефона му и бъдете над нещата, защото любовта и успешната връзка се крепи предимно на взаимно доверие.



Лъв

Въпреки че Лъвовете обичат да крият слабостите си зад лъскавата си грива, тази седмица те няма да се страхуват да покажат своята уязвимост. Дълбок и искрен разговор с любим на сърцето им човек ще заздрави връзката им неимоверно силно. Желанието им за любов и близост ще сложи акцент върху интимните и романтични преживявания. Като цяло няма за какво да се оплаква царят на животните през следващите седем дни.

Дева

Искате да бъдете щастливи и ще вложите цялата си енергия и креативност, за да го постигнете. Интуицията ви няма да ви изневери и ще надушвате лицемерието от километри. Хора, които ви се усмихват насреща, а са готови да ви забият нож в гърба ще бъдат отворена книга за вас. Така ще си спестите хиляди неприятности с вашата половинка и ще се радвате на спокойно плаване във водите на романтиката и любовта.

Везни

Любовният хороскоп на Везните за тази седмица не е особено обещаващ. Изглежда сякаш всичко, което сте имали за даденост до момента, започва да се разпада пред очите ви. Освен това липсата на добра комуникация с любимия ще доведе до внезапен срив във взаимоотношенията. Но ако и двамата положите достатъчно усилия и се опитате да погледнете на връзката си от друга перспектива, ще имате шанса да я възродите от пепелта.

Скорпион

Колко е хубав животът, когато ви покажат, че сте всичко за един определен човек, нали? През следващите няколко дни ще се чувствате най-обичаните и желани хора на планетата. Намирате се в едно хармонично и спокойно, дори идеалистично място в своя любовен свят и това ви дава сила и кураж да постигнете всичко, за което мечтаете. Не мислете, а действайте. Звездите са на ваша страна до края на седмицата.

Стрелец

Преживявате вътрешна борба, за която никой от обкръжението ви не подозира, дори и вашият спътник в живота. Запомнете едно – вашата връзка е олицетворение на вътрешната ви еволюция на духа. Ето защо, ако има нещо, което ви притеснява, споделете го. Може да сте готови за следваща крачка във взаимоотношенията, но да не усещате подкрепа от партньора си. Всичко зависи от вас. Ако го държите в тайна, той няма как да разбере, че вие вече сте готови.



Козирог

Сексуалната ви енергия е силно повишена и искате да имате целия свят в краката си, или поне мъжкото съсловие от него. Съжаляваме, че ще ви разочароваме, но това е практически невъзможно. Или си намерете някое по-разумно занимание от това да флиртувате с всичко живо по пътя ви, или насочете вниманието си само върху един екземпляр. В противен случай знаете какъв етикет ще ви бъде залепен.

Водолей

Тази седмица всичко в живота ви се случва сякаш на бързи обороти. Небесните влияния ще ви направят по-нетърпеливи и тревожни от обикновено, особено що се касае до любовните въпроси. Опитайте се да бъдете по-въздържани и обмисляйте всяка своя стъпка, защото после може и да съжалявате. Не забравяйте, че за любовта трябват двама и мнението на другия човек е не по-малко важно от вашето.

Риби

Тази седмица ще бъде много динамична за представителите на зодия риби. Професионалният ви свят е завладял по-голямата част от вашето ежедневие и към средата на периода ще почувствате непреодолимото желание да се дистанцирате от колегите си и да изживеете един романтичен уикенд. Добрата новина е, че в началото на следващата седмица има почивен ден и ще можете да си направите една по-дълга романтична екскурзия до далечна дестинация.

Четете още: Новолуние в знака Риби: Сексът ще е по-горещ от всякога