Риби, ето какво казва вашият таро хороскоп за декември (ВИДЕО)

04 декември 2022 | 13:53
13462
0
Снимки: Pixabay
0

Началото на месеца за Рибите е с терапевтична насоченост. Имате много натрупани страхове, които ви пречат. Опитайте се да се преборите с тях, защото вашата предпазливост ви затваря в кутия. Променете начина, по който гледате на живота. Ако видите проблемите като предизвикателства и приключения, нагласата ви ще бъде различна.Имате нужда да излизате повече и да се срещате с нови хора. Студеното време е просто извинение, търсите си причини да останете сами. Станали сте прекалено интровертни и умишлено се изолирате от света. Не бъдете егоисти, близките ви имат нужда от вас!

Ако послушате съвета ни, ви очаква прекрасна изненада. Ново запознанство, което ще прерастне в искрено приятелство или пламенна любов. Очаква ви вълнуваща връзка, която ще сгрее душата ви в зимните дни.Тази година е била трудна, но коледният подарък от Съдбата за вас е интелектуално и духовно пробуждане. Взели сте си необходимите поуки и сте достигнали високо ниво на осъзнаване на вашите мисли и дейтсвия.

От сега нататък ще взимате по-добри решения, които ще са от полза както за вас, така и за околните. Имате по-добър подход и огромно желание за развитие. Време е да покорите света! 

 

@woman.bg Риби, скоро ще сте готови да покорите света #taroskop #тароскоп #pisces #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #foryou #fypviral Background Hypnotic Esoteric Music - MusicViktor11

Автор: Мира Маринова

Четете още: Картите Таро знаят: През 2023 г. Русия ще сключи важно споразумение и ще настъпят кардинални промениОще по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени