Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтика и приятни изненади носи февруари на Скорпиона

Февруари ви носи много нови емоции в живота. Първата половина на месеца ще бъде сравнително стабилна и благоприятна. Няма да имате проблеми, с които не сте в състояние да се справите. В повечето случаи сте свикнали да постигнете целта си с цената на невероятни усилия. Подкрепата на Слънцето дава възможност на тези, които имат работа, да получат похвала и удовлетворение или да получат увеличение на заплатата. Възможно е също така да получите по-добро професионално предложение.

Вероятността от малки неприятности и недоразумения става по-висока след 15-то число. Изпълнението на плановете може да се забави или обърка. Непредвидени обстоятелства ще се намесят във вашите дела. Лека меланхолия и носталгията могат да ви завладеят през третата десетдневка на месеца, не се поддавайте на тъгата. Душата изисква романтика, но засега ще трябва да се справяте с ежедневните проблеми и скучните задължения.


Навикът да държите всичко под контрол ви изтощава. Физическата дейност (работа, упражнения, фитнес) ще ви позволи да се отпуснете емоционално и психически. Излизайте по-често, когато имате възможност, на разходки. Трябва да намерите време и да се отпускате в приятна компания. Изберете забавление по ваш вкус. Някои неща не си струва да разказвате дори на най-добрия си приятел. Има голям шанс да срещнете човек, който може да окаже значително влияние върху вашата съдба.

Ще ви се наложи да вземете важни семейни решения. Те трябва да бъдат много добре обмислени, за да се избегнат стресови и рискови ситуации. Някои от вас могат да сменят жилището си или да се появят нови съседи около тях.

Погрижете се добре за собственото си здраве и вземете всички необходими мерки, за да го подкрепите. Приемайте витамини, осигурете си добра почивка. Пийте много течности, за да прочистите тялото си от токсини. Всякакви кулинарни ексцесии ще нанесат значителни щети на вашата фигура.

В личния живот всичко ще бъде хармонично и стабилно, любимият ви човек ще ви подкрепя. Свободните и необвързаните ще имат много обещаващи възможности за формиране на любовни отношения. Венера ви подтиква да флиртувате, Марс - да вземате бързи решения. Но не бързайте и се забавлявайте повече, преди да се ангажирате. Може да откриете любовта сред колегите си в работната среда.

Четете още: Везни, през февруари ще започнете нещо ново и успешно