Автор
Десислава Недева

С какъв костюм да посрещнете Хелоуин според вашата зодия

Хелоуин дебне зад ъгъла... Глобализацията и приемствеността на българския народ към чуждите традиции ни прави особено въодушевени в навечерието на Хелоуин и всички ние с охота обикаляме магазините, за да си потърсим най-подходящия за нас костюм. Ако все още не сте се спрели на определен образ, вижте какво казват звездите за това коя маска ще ви отива най-много и с която ще впечатлите останалите представители на зодиака най-силно.

Овен – Лейди Гага

Смела, независима и с необятно силна воля, жената Овен не се страхува да се бори в името на своите идеали. Понякога може да изглежда леко агресивна, но тази нейна свръхамбициозност ѝ помага да постига целите си. Самата Лейди Гага е зодия Овен и е истинско превъплъщение на силната и страстна природа на Овена.



Телец – Тинкърбел

По правило Телците са упорити и безкрайно предани и лоялни партньори и служители. Освен това са практични, грижовни и търпеливи, затова при избора на костюм за Хелоуин, е удачно да се спрат на герои като Тинкърбел, които са неукротими, непреклонни и имат златно сърце, което винаги е готово да помогне на ближния.

Близнаци – Харли Куин от „Батман: Анимационният сериал“

Близнаците са социални пеперудки, които кипят от енергия. Те страдат от честа смяна на настроенията и нерешителност, но са достатъчно състрадателни и адаптивни, за да успеят да се справят във всяка една ситуация. Също като героинята от последния Батман – Харли Куин. Изберете да се облечете в неин костюм и всички ще ахват от възторг, когато ви видят в нощта на Хелоуин.



Рак – Бела от „Здрач“

Най-важното в живота на един Рак, това е семейството или приятелите, които са като роднини за него. Тези негови ценности го правят истински домошар, който не обича да бъде под светлините на прожекторите и определено не е сред популярните момичета в гимназията. Вие сещате ли се за по-подходящ събирателен образ от този на Бела от „Здрач“? Ние не.

Лъв – Денерис Таргериан

Също като животното Лъв, представителите на тази царствена зодия, са горди и смели личности. Ако понякога ви се струват прекалено деспотични, не ги съдете прибързано. Те не го правят с лоша умисъл, а просто не могат да прикриват дълго лидерските си умения. Също както героинята Денерис Таргериан в култовия сериал „Игра на тронове“.



Дева - Хърмаяни Грейнджър от „Хари Потър“

Девите са прочути със своята педантичност и професионализъм в изпълнение на служебните и ежедневните си задължения, което ги прави изключително организирани и надеждни. Те са любознателни и аналитични и притежават нестихваща жажда за придобиване нови знания и умения. Тези характеристики да ви напомнят силно на Хрмания от култовата поредица за Хари Потър? Да, разбира се, потърсете в магазините всички необходими дрехи и аксесоари и се превърнете в една малка и сладка магьосница, която държи всичко и всички под свой контрол.

Везни – Ким Кардашиян

Представителите на тази зодия са хармонични и добре балансирани личности, които въпреки физическите си пропорции, винаги изглеждат грациозно и елегантно. Те са екстроверти, които работят отлично в екип, затова образът на Ким би бил идеалното въплащение за тези хора, не само защото самата тя е зодия Везни, но и заради способността ѝ да бъде еднакво успешна както самостоятелно, така и в отбор с роднините си.



Скорпион – Покахонтас

Скорпионите са силно емоционални и дълбоки натури, понякога дори прекалено. Те са водени от страстта и често използват манипулативни тактики, за да постигнат целите си. Но какво е животът без проява на дързост? Ето защо Покахонтас, която е яростна и страстна персона, отлично олицетворява характера на Скорпиона.

Стрелец – Майли Сайръс

Стрелците са непоправими оптимисти, които заразяват околните със своя позитивизъм. Енергични и дружелюбни, хората от тази зодия често си патят в живота от своята безразсъдност и нежелание да поемат отговорност за постъпките си. Ако успеете да докарате визията на Майли Сайръс, ще оставите околните без дъх от изумление колко сполучлив хелоуински костюм носите.



Козирог – Снежната кралица Елза

Козирозите са изключително амбициозни и не се страхуват да работят здраво и упорито, докато не постигнат целите си. Отговорни, интелигентни и страстни, тези хора често са прекалено контролиращи и отстрани изглеждат досущ като ледени кралици, така че един красив костюм на Елза от „Замръзналото кралство“ би им паснал идеално.

Водолей – Фрида Кало

Водолеите са артистични със силно алтруистично чувство, което ги кара да се занимават с хуманитарна и благотворителна дейност в своя живот. Идеалният костюм за Хелуин за тези визионери би бил този на Фрида Кало, прочута с непокорния си дух и неконвенционалния си стил както в изкуството, така и в личния си живот.



Риби – Мерилин Монро

Рибите могат да бъдат изключително сензитивни и чувствителни, но са неповторими приятели и спътници в живота. Романтичната им натура и ескапистки наклонности често ги водят по артистични пътеки, които завладяват целия им свят. Мерилин Монро отговаря на всички описани по-горе характеристики, така че не мислете повече, а оформете косата си в руси букли, сложете най-предизвикателната рокля от гардероба си, високите токчета и червеното червило и сте готови да смаете всички с неоспоримата си прилика с незабравимия секссимвол на 80-те.

Четете още: Кои са зодиите, които обичат сексът да е по-така?