Автор
Теодор Муховски

Седмичен любовен хороскоп 5 - 11 декември 2022

Предстоят трудни и напрегнати любовни моменти за някои зодии. Други пък ще се радват на спокойствие и хармония.

Овен

Овните трябва да слушат какво им шепне сърцето. Важно е да се пазят от манипулатори и да внимават с кого общуват. За да постигнат успех, Овните трябва да са по-общителни и широко скроени от обикновено. Периодът ще е романтичен и те ще се насладят на любовта от любимия човек.

Телец

Нервността и припряността ще са типични за Телците през този период. Добре е да запазят спокойствие, защото избухливостта им ще се отрази негативно на хората около тях. Ако се държат грубо, те могат да отблъснат човека до тях.

Близнаци

Търпението на Близнаците има опасност да се изчерпа. Те трябва да внимават с общуването с половинката си, защото има опасност от конфликти и раздяла. Добре е Близнаците да се концентрират повече върху работата и да оставят любовта на заден план. Трябва да избягват токсичните хора около себе си.



Рак

Раците ще са прекалено умислени за миналото. Възможна е поява на бивша тяхна любов. Важно е да спрат да се връщат назад и да се концентрират в настоящето и бъдещето. Положително ще им се отрази да прекарат повече време със семейството си.

Лъв

Лъвовете ги очакват запознанства с нови и интересни хора. Възможни са важни промени в личния им живот. Ако решат да рискуват, Лъвовете имат голям шанс за успех. Сега е моментът за взимане на важни решения.

Дева

Домакинската работа изглежда е най-важна за Девите през този период, а любовта някак си остава на заден план. В любовния си живот е добре да следват знаците, които съдбата им е начертала. Нещата ще се случат сами, просто трябва да се отпуснат.



Везни

За Везните настъпва важен период, през който трябва да си изяснят чувствата с партньора си. Финансови проблеми ще изнервят допълнително обстановката. Самотните Везни може да срещнат нови хора, които да променят живота им.

Скорпион

Умората, натрупана в Скорпионите, ще им се отрази зле и на любовните взаимоотношения. Важно е да намерят време за повече любов и чувства, защото това ще ги разнообрази и освежи. Нещата ще се оправят в края на периода, когато ги очакват положителни емоции.

Стрелец

Хората от тази зодия трябва да са внимателни в действията си, за да не обидят някого. Това важи с пълна сила и за човека, когото обичат. Негативното мислене няма да доведе до нищо добро. Оптимизмът ще пребори лошите емоции и ще им вдъхне кураж.



Козирог

За тази земна зодия седмицата ще бъде трудна. Козирозите трябва да вършат само това, което им допада. Може да се появят неприятни хора, които допълнително да ги изнервят. Ще бъде грешка, ако прехвърлят своята нервност и в любовния си живот.

Водолей

Водолеите ще трябва да са по-отстъпчиви в любовта. Компромиси и отстъпки са нещата, които е необходимо да направят. В противен случай са възможни кавги и скандали, което няма да е в техен плюс. Общуването с някой позитивен човек ще ги избави от негативизма и стреса.

Риби

Рибите ще сбъднат всички свои желания през този период. Хваленето и фукането пред другите няма да е в техен плюс. Добре е да бъдат по-скромни и сдържани, защото в противен случай хората няма да им обръщат внимание или ще им се дразнят. Важно е да хвалят любимия си човек, защото това ще им донесе само позитиви.

Четете още: 21 тайни от характера на Стрелците