Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии - ето кой ще намери сродната си душа

Овен

Марс и Уран ще оказват силно въздействие върху любовния живот на Овните през тази седмица. Очаквайте неочакваното, но не в онзи хаотичен и стряскащ смисъл. Ако сте от хората, които жадуват да изпитат силно вълнение, то те ще го получат в изобилие. Останалите също, просто няма да му се насладят напълно. След четвъртък ще ви завладее сантиментална вълна, която може да ви донесе усещане за меланхолия и носталгия.



Телец

Ако не сте обвързани, вероятно през следващите шест дни ще се чувствате депресирани от факта, че само вие от познатите ви все още нямате половинка. За щастие имате добри приятели, които да ви напомнят колко прекрасни сте всъщност и колко положителни качества притежавате, които със сигурност някой ден ще бъдат оценени от някой наистина специален. Обвързаните представители на зодия Телец ще се чувстват напълно комфортно в компанията на своя любим, без драми, без скандали, седмицата ще бъде спокойна и подкрепяща.

Близнаци

Вероятно избягвате темите за любовта като се заравяте в работа, но това не е правилното решение. Вместо това се осмелете да си зададете въпроса, от какво реално се криете? Защо нямате необходимото самочувствие? Какво ви кара да бъдете толкова неуверени? Защо в работата сте едни, а в личните отношения други. Явно има някаква травма, която е нужно да отработите, за да продължите напред без предразсъдъци и самовнушения.



Рак

Ако сте сами, но не искате повече да бъдете такива, тази седмица е решаваща в преобръщането на съдбата. Тя ще ви срещне с човек, с когото споделяте общи интереси и те ще ви сближат неимоверно бързо, а може би и завинаги. Понякога връзките се оказват доста по-трайни, когато стартират като обикновено приятелство, отколкото като страстен романс.

Лъв

Луната ще ви подкрепя през следващите седем дни, затова използвайте благоприятния момент, за да направите всичко това, за което до сега не ви е стигала смелост. Има ли човек, по когото си падате от известно време, но не смеете да му го покажете по някакъв начин? Сега е времето да предприемете нужните действия. Звездите ви обещават щастлив развой на събитията. Обвързаните представители на зодия Лъв ще са на сантиментална вълна и ще си спомнят щастливи моменти от миналото, които вероятно никога повече няма да се повторят.



Дева

Всички сме наясно с безкомпросните Деви, които рядко изневеряват на принципите си. И все пак, има и такива седмици, като тази, в които оичат да тестват границите си и излизат от зоната си на комфорт. Вашите половинки ще бъдат повече от възхитени да ви видят в тази нова светлина и романтичния ви живот рязко ще се подобри.

Везни

През следващите няколко дни Везните ще имат шанса да се запознаят с интересна персона съвсем случайно и един неангажиращ разговор може да се превърне в истинско проникновение за романтичната им душа. Не позволявайте на случайната, но сладка среща да завърши без продължение, защото по-късно горчиво ще съжалявате за пропуснатата възожност.

Скорпион

Обвързаните представители на зодия Скорпион ще изживеят вълнуващи и наистина горещи моменти на интимност, които ще бъдат доста нестандартни и новаторски, дори за самите тях. Необвързаните пък ще имат късмет в сайтовете за запознанства, където ще се запознаят с обещаващ кандидат за тяхното нежно, но обвито в мистерия сърце.



Стрелец

Тази седмица ще премине под надслов „финанси“. Ще се наложи да се занимаете с доста неромантични задачи със своята половинка, като закупуване на нови мебели, ново жилище или ремонтиране детската стая, защото вече е в доста неугледно състояние. Помислете обаче и за сексуалния си живот като заложите на разнообразието, ще усетите мигновен успех и осезаемо подобрение.

Козирог

Най-непредвидимата планета от Слънчевата система, Уран, ще упражнява своето влияние върху любовните дела, така че очаквайте изненади. Секси съсед се нанася в апартамента до вас или нов колега в офиса проявява завиден интерес към вашата особа. При всички случаи привличането ще бъде взаимно и искрите пламват в мига, в който се погледите ви се срещнат за първи път. Романтично е, нали?



Водолей

Водолеите по природа са сдържани и добре владеят емоциите си, но тази седмица ще дадат воля на своите чувства. Те ще успеят не само да ги преживеят, но и да ги споделят със своите любими, което ще направи връзката помежду им още по-силна. Необвързаните Водолеи ще преживеят любовен романс на работното място към края на работната седмица.

Риби

Необвързаните представители на зодия Риби ще се впуснат в интелектуални разговори с непознати, които бързо ще им станат доста близки. Умеете да се изразявате добре и омагьосвате събеседниците си с позитивната си аура. Обвързаните Риби ще започнат да обмислят предприемането на по-сериозни стъпки в съвместния си живот като сключване на брак, работа за бебе и все такива прекрасни етапи от зрелостта.

Четете още: Новолунието в Близнаци сбъдва дълго чакана наша мечта