Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии: Нов човек за Козирога, голяма новина за Овена

Още в понеделник ни очаква интересно астро събитие – Юпитер напуска уютния дом на Стрелеца и навлиза във владенията на Козирога. Когато гигантът на Слънчевата система се намира в земния Козирог, всички започваме да ценим постиженията с дълготраен ефект и се гордеем със самодисциплината и израстването си в обществото. Във вторник Меркурий сключва секстил с Плутон и разговорите ни стават все по-откровени и задълбочени. Благодарение на хармоничния аспект между Марс и Венера, който се случва на небосклона, периодът е изключително подходящ за романтични преживявания и социализация. Чувстваме се добре в кожата си и излъчваме сила и увереност. Сега е моментът да осъществим целите си, използвайки нашата харизма и очарование.

Нека сега разгледаме в детайли как ще се отразят планетарните конфигурация върху любовния живот на всеки един знак от зодиака.

Овен

Усещате силно вдъхновение да изградите нещо голямо и стабилно в живота си. Знаете и вярвате, че заслужавате да изживеете голямата любов. Сега е моментът да отворите сърцето си за нея и тя ще ви намери. Обвързаните представители от своя страна ще се решат на голяма стъпка в съвместния си живот – сватба, нов дом или дете.



Телец

Тази седмица ще се чувствате по-секси и обаятелни от всякога. Където и да отидете, всички погледи ще са вперени във вас. Ако сте необвързани, очаквайте нова коледна приказка. Принцът ще бъде красив и ще дойде специално за вас. Има вероятност първоначално да изпитвате известно притеснение, но бързо ще се отпуснете и ще разберете, че Вселената ви изпраща правилния човек за вас.

Близнаци

Интимният ви свят процъфтява, Близнаци. Ще се наслаждавате на уникални сексуални преживявания, които ще отворят сетивата ви за напълно непознати за вас усещания. Ще откриете нов начин за комуникация със своето тяло, сякаш получавате магическа енергия, която се излива във вените ви. В края на седмицата очаквайте приятна и разтоварваща вечер с приятели. Не позволявайте някои злобни коментари да помрачат доброто ви настроение.

Рак

Вие сте много емоционални, но тази седмица наистина ще бъде по-разумно да се опитате да проявите максимално хладнокръвие. Промяната в настроението ви няма да бъде ваш приятел, а сега е жизненоважно да успеете да се владеете. Постепенно ще разберете, че това е чудесна стратегия за постигане на това, което желаете. Прилагайте я по-често и резултатите ще ви удивят.



Лъв

Тази седмица няма да е вашата, Лъвове. Ще спорите често и продължително със своята половинка, дори ще се прокрадват мисли за раздяла. Ще искате да сте сами и да не ви се налага да обяснявате поведението си сутрин, обед и вечер. Разбира се, това желание ще се изпари много бързо и към средата на седмицата ще изпитвате отново нежни и романтични чувства един към друг.

Дева

Тази седмица ще сте особено чувствителни. Редно е да се научите да разграничавате собствените си проблеми с тези на останалите. Да си състрадателен е положително качество, но когато то започне да работи срещу вас, е време да се замислите дали не е по-добре да започнете да проявявате доза здравословен егоизъм. Хубавото е, че с това ще се научите и да бъдете по-дипломатични в отношенията си с околните, а това може само да бъде във ваша полза.

Везни

Ще вземете взаимно решение с любимия, което ще ви направи истински щастливи тази седмица. Вероятно се касае за малък козметичен ремонт на дома или ново обзавеждане. Да, ще похарчите малко повече пари, но цялата тази промяна ще внесе допълнителна романтика във връзката и ще ви подейства наистина освежаващо.



Скорпион

Тази седмица ще имате нужда от усещането за семейна топлина и уют, за да продължите напред. Звездите ви съветват да бъдете по-меки в общуването си с околните, а отношенията с любимия са по-скоро базирани на нежността, отколкото на чувствената сексуалност. Тези от вас, които преживяват труден момент във връзката си, ще успеят с помощта на звездите да закрепят положението, че дори и да го подобрят.

Стрелец

Отношенията ви с любимия ще бъдат хармонични и балансирани. Обвързаните ще успеят да създадат такава романтична атмосфера у дома, че дори съседите ще им завидят. Свободните представители на този знак ще се чувстват изпълнени с енергия и надежда за съдбовна среща. Очакванията ви ще се оправдаят и през уикенда се очертава интересна среща, която бързо ще прерасне в романтична връзка.

Козирог

Седмицата ще започне обещаващо за Козирозите, които ще се радват на завиден сексуален живот, лишен от всякакво чувство на вина и съжаление. Семейните ще възродят стари интимни традиции, което ще повлияе благотворно на щастливите им моменти заедно. Романтична ще бъде седмицата и за необвързаните Козирози, които ще усетят силна и завладяваща любовна емоция с един много специален човек, който ще се появи в живота им.



Водолей

Седмицата може да бъде доста взривоопасна за вас и вашето желание да бъдете прекалено настъпателни в отношенията си с любимия. Има територии, които е по-добре да останат лични и непокътнати, това вие най-добре го знаете. Не се правете на завоеватели и ще си спестите хиляди неприятности. Възможно е към средата на седмицата да срещнете интересни, но странни представители на противоположния пол, които да ви накарат да се чувствате по доста особен начин. Дали ще ви хареса всичко това обаче, е съвсем отделен въпрос, чийто отговор оставяме на вас.

Риби

Ако сте от обвързаните Риби, очаквайте една наистина очарователна нова седмица. Сексуалните ви изживявания ще граничат със свръхестественото. Към средата на периода либидото ви постепенно ще намалява и ще ви се прииска да останете сгушени с любимия завинаги. Желанието да се изолирате ще завладее дори семейните с деца, затова ви съветваме да ги оставите през уикенда на грижите на бабите и дядовците. Отделете време само за себе си, ако това е нещото, от което имате нужда, за да бъдете след това максимално полезни както на себе си, така и на околните.

Четете още: Как да задоволим мъжа според зодията му